Hem NYHETER Ateles stärker organisationen i Norge med två av branschens mest erfarna inom eCom

Ateles stärker organisationen i Norge med två av branschens mest erfarna inom eCom

Publicerat av: Redaktionen

Ateles växer på den norska markanden och stärker teamet med en Client Success Manager och en projektledare till Oslo-kontoret.

Ateles stärker organisationen i Norge med två av branschens mest erfarna inom eCom 2

Ateles – Aron Wallden och Inge Andresen

Aron Wallden, Client Success Manager Oslo

Aron har arbetat med e-handel sedan 2013. De senaste fyra åren i Varner-koncernen som e-handelschef för Dressmann.com & Voltfashion.com där han ledde att team med fokus på tillväxt, utveckling samt drift av nätbutikerna.

Aron känner väl till vad som krävs för en snabb tillväxt inom e-handel och har god erfarenhet av större implementeringar i butikers omnikanalprosjekt som omfattar hela organisationen.

Huvudfokus hos Ateles kommer vara videreutvikling tillsammans med nya och redan befintliga kunder där Aron arbetar som länken mellan Ateles och kunden.

– Jeg gleder meg til å være en del av et sterkt kompetansemiljø, der kunden, utvikling og vekst er i fokus. Jeg håper på å kunne bidra med min erfaring fra retail og E-com til å skape verdi i alle ledd, Aron Wallden

Inge Andresen, Projet Manager, Oslo.

Inge stärker upp norgekontoret som projektledare med mångårig erfarenhet av digital affärsutveckling inom linjeorgansiation och projekt. Senaste fem åren har Inge arbetat som produktägare för coop.no med huvudfokus på dagligvarukedjor och ”masterbrand”.

Med sig som erfarenheter finns bl.a. Digital chef för Raise Gruppen AS (Nikita Hair, etc.) och e-handelschef för Stena Line och NetCom (Telia).

Inges att arbeta vid gränssnittet mellan affärs- och utvecklingsmiljö vilket är perfekt för tjänsten och anser att god kommunikation och tydliga mål är nyckelfaktorer för framgång.

– Etter mange fine år på kundesiden gleder jeg meg over å være endel av Ateles-teamet og sammen skape digitale kundeopplevelser i verdensklasse for våre kunder. #weareateles, Inge Andresen

– Hos Ateles skal vi både være en teknisk partner og en forretningsmessig rådgiver for våre kunder. Vi får mye skryt av våre tekniske ferdigheter og har alltid ligget i front på dette området. Det har derfor vært et tydelig mål å ansette de beste vi kunne finne fra kundesiden denne gangen, de som har bred og lang erfaring fra landets største og ledende selskaper innen digital handel. Interessen for stillingene har vært over all forventning og vi er henrykt over å ha fått muligheten til å velge kandidater på øverste hylle.
Sverre Øier, Country Manager Ateles.

Relaterade Artiklar