Ateles hjälper Daniel Wellington med marknadsexpansion genom Artificiell Intelligens och Machine Learning
Hem NYHETER Ateles hjälper Daniel Wellington med marknadsexpansion genom Artificiell Intelligens och Machine Learning

Ateles hjälper Daniel Wellington med marknadsexpansion genom Artificiell Intelligens och Machine Learning

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska klockjätten Daniel Wellington tar hjälp av Ateles Consulting att genom Artificiell Intelligens och Machine Learning expandera sin fysiska verksamhet i Nordamerika.

Ateles hjälper Daniel Wellington med marknadsexpansion genom Artificiell Intelligens och Machine Learning 2Målet med uppdraget är att ta marknadsandelar från konkurrenter genom en kraftig ökning av fysiska butiker.

Samarbetet innebär att Ateles med hjälp av Artificiell Intelligens och Machine Learning identifierar geografiskt optimala platser som fångar upp Daniel Wellingtons kundsegment på den nordamerikanska marknaden.

”Vi är otroligt glada över att Daniel Wellington ger oss förtroendet att hjälpa dem i en sådan komplex beslutsprocess. Den data som tas fram och analyseras är så pass träffsäker att vi utifrån den kan identifiera exakt i vilket område och på vilken gata Daniel Wellingtons målgrupp finns.”, säger Pär Eliasson, VD på Ateles Consulting.

Projektet pågår under första kvartalet 2018.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>