Hem NYHETER Alla kunder hos Com Hem och Boxer kan se Expressens nyhetsbevakning gratis

Alla kunder hos Com Hem och Boxer kan se Expressens nyhetsbevakning gratis

Publicerat av: Redaktionen

Expressens bevakning av coronaviruset görs nu tillgänglig för en tredjedel av Sveriges hushåll när Com Hem och Boxer visar nyhetskanalen Expressen TV fritt för alla kunder.

Alla kunder hos Com Hem och Boxer kan se Expressens nyhetsbevakning gratis 2

Expressens specialsändning om coronaviruset med programledare Niklas Svensson och socialminister Lena Hallengren som gäst.

Expressen bevakar spridningen av coronaviruset och andra nyheter dygnet runt, och sänder presskonferenser, specialprogram och löpande nyhetsbevakning från Sverige och världen.

– Expressen TV är en viktig aktör på den svenska mediekartan. Vi utökar därför räckvidden för Expressen TV tillfälligt i samband med den viktiga rapporteringen av coronautbrottet genom att öka distributionen av kanalen hos både Com Hem och Boxer, säger Joakim Öhrström, chef för bredband och tv på Com Hem.

Intresset för Expressens coronabevakning är skyhögt, och tittande och läsning är på rekordhöga nivåer.

– Vårt uppdrag är tydligt, vi förmedlar och rapporterar ständigt det senaste inom händelseutvecklingen. Våra tittare kan känna sig trygga i att vi bevakar allt kring spridningen av coronaviruset. Vi är där det händer när det händer, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.

Den fria tillgången till Expressen TV gäller en månad i ett första steg för Com Hem-kunder via det digitala utbudet och Com Hem Play. Boxerkunder kan titta via appen Boxer Play eller internetuppkopplad digital-tv.

Vid sidan av nyhetskanalen Expressen TV driver Expressen också tillsammans med systertidningen Dagens industri ekonomikanalen Di TV samt sportkanalen SportExpressen TV.

Expressen TV finns på kanalplats 43 hos Com Hem och Boxer.

Relaterade Artiklar