Hem NYHETER Acon fick Stadiums förtroende att genomföra utrullningen av 600 nya butikskassor

Acon fick Stadiums förtroende att genomföra utrullningen av 600 nya butikskassor

Publicerat av: Redaktionen

Stadium är en av de största sportkedjorna i norra Europa med cirka 180 butiker i Sverige, Finland och Tyskland och har ungefär 600 kassor fördelade över de butikerna.

Acon fick Stadiums förtroende att genomföra utrullningen av 600 nya butikskassor 2

Rickard Linder, Change Manager på Acon

Det var när Stadium tagit beslut om att byta till ett nytt kassasystem och behövde frigöra tid för sin egen IT-avdelning, som de började se sig om efter en IT-leverantör som kunde uppfylla deras krav på en partner med engagemang och lång erfarenhet inom retailbranschen. Efter en lång dialog fick Acon förtroendet att leverera projekt, utrullningsplanering och konfiguration av samtliga kassor.

– Vi är väldigt stolta över att vi fick förtroendet att få en så stor och central roll i deras kassasystemsutbyte. Genom väl utförda leveranser till våra befintliga kunder kunde vi på ett metodiskt och effektivt sätt skapa och ge ett stort värde för Stadium att lyckas med deras utbyte, säger Rickard Linder, Change Manager på Acon.

Acon har fått fortsatt förtroende av Stadium och sköter nu processen för swaphantering där Acon ansvarar för utbyte av kassasystem i Stadiums alla butiker. Oavsett om det är en ny butik eller en befintlig som behöver byta ut en kassa innebär Acons åtagande som partner att hantera och iordningställa en ny kassa så snabbt som möjligt då det är ett affärskritiskt område för Stadiums butiker.

– Som Sveriges största sport- och sportmodekedja med ambition att växa är det viktigt med en professionell partner som kan möta våra höga krav och liksom vi prioriterar struktur och kundnöjdhet högt, säger Marie Helldén, Project Manager på Stadium.

– Det har varit en stor utrullning både av den fysiska hårdvaran men också mjukvaran där allt har fungerat över förväntan, fortsätter Marie Helldén.

Relaterade Artiklar