Hem NYHETER Salesforce lanserar Hyperforce

Salesforce lanserar Hyperforce

Publicerat av: Redaktionen

Salesforce lanserar Hyperforce – ett av företagets största tekniksprång hittills gör världens ledande CRM tillgänglig i offentliga moln

Salesforce lanserar Hyperforce 3Salesforce en av de främsta på CRM-system och ger hundratusentals globala företag en sannare bild av kunden genom att koppla samman kunddata i system, appar och enheter och hjälpa företag att sälja, ge bästa möjliga service, marknadsföra och bedriva handel, var som helst.

Varje dag levererar Salesforce-kunder i genomsnitt 2,6 miljarder marknadsföringsmeddelanden, skapar 4 miljoner leads och loggar 19,7 miljoner konversationer med kundservice. Allt detta samtidigt som Salesforce Einstein levererar drygt 80 miljarder AI-prognoser. Bara under Black Friday 2020 hanterades mer än 10 miljarder ordrar på Saleforce Commerce Cloud.

Hyperforce är en total omkonstruering av Salesforce och syftar till att leverera en ännu mer kraftfull och skalbar plattform som hjälper Salesforce kunder att växa framgångsrikt. Genom Hyperforce kan Salesforce-kunder på ett säkert sätt distribuera Salesforce appar och tjänster var som helst, samtidigt som de använder det offentliga molnets skala och flexibilitet.

– Varje företag står just nu inför ett absolut krav – att bli digitalt, snabbt, säger Bret Taylor, President och COO, Salesforce. Salesforce Hyperforce är ett megasprång framåt i hur Salesforce kan accelerera våra globala kunders digitala transformation och ge dem möjlighet att växa snabbt och i stor skala, på vår betrodda plattform.

Med Hyperforce får man:

  • Prestanda i B2B- och B2C-skala. Det offentliga molnets elasticitet gör att kunder lättare får mer datakapacitet för att kunna vara mer flexibla och mer effektiva. Med Hyperforce kan distributionen av resurser ske snabbt och enkelt och minska tiden för implementeringar från månader till veckor eller dagar.
  • Inbyggt förtroende. Hyperforce säkerhetsarkitektur garanterar att användare ges rätt behörigheter till åtkomst av kunddata, vilket skyddar känslig information från mänskliga faktorer och felkonfigurationer. Kryptering, i såväl viloläge som under överföring, är standard för att skydda data.
  • Lokal datalagring. Genom Hyperforce kan kunder över hela världen välja att lagra data på en viss plats för att kunna efterleva de regler som specifikt styr deras företag, bransch och region.
  • Bakåtkompatibilitet. Varje Salesforce-app, varje anpassning och integration – oavsett moln – kan köras på Hyperforce.

Relaterade Artiklar