Hem NYHETER ​Ur&Penn lanserar sin första Smart Watch

​Ur&Penn lanserar sin första Smart Watch

Publicerat av: Redaktionen

Ur&Penn släpper nu sin första Smart Watch någonsin. Klockan är utrustad med alla tänkbara smarta funktioner som kan behövas i vardagen och har ett lågt pris i jämförelse med likvärdiga produkter.

​Ur&Penn lanserar sin första Smart Watch 3– Det är väldigt roligt att äntligen kunna lansera vår smarta klocka. Det ligger rätt i tiden och vi satsar på innovativa produkter som våra kunder efterfrågar, säger Philip Ringdahl, produktchef klockor Ur&Penn.

Den snabbast växande trenden inom klockor är de smarta klockorna. Efterfrågan bland Ur&Penns kunder har varit stor och nu lanseras alltså urhandlarens första egna smart watch. Klockan säljs under varumärket Axcent of Scandinavia och blir den första smartklockan i sortimentet.

– Vi valde att ta fram en egen produkt från grunden för att den skulle bli precis som vi ville ha den. Det är en riktigt bra och prisvärd klocka med flera funktioner. Den fungerar oberoende av vilket operativsystem användarens telefon har, säger Philip Ringdahl.

Prisvärt val för en aktiv livsstil

Det låga priset i kombination med hög kvalitet gör denna smartklocka till ett prisvärt val. Armbandet kommer i fyra färger: svart, grå, blå och röd och självklart fungerar klockan precis lika bra till Android som till iOS. Smartklockan kopplas enkelt ihop med telefonen via bluetooth och kommer med en hel rad funktioner som gör vardagen enklare. Du kan ta emot notifikationer från sms, mail och sociala medier och styr enkelt över musiken direkt från klockan. Dessutom hjälper klockan dig att hålla koll på din sömn med en funktion för sömnanalys. Klockan är unisex och är anpassad för en aktiv livsstil och har ett speciellt sportläge där du enkelt håller koll på din träning. Förutom stegräknare, pulsmätare och distansmätare har den även mätare för bland annat kaloriförbrukning, blodets syresättning och blodtryck. Då klockan är IP 68-klassad lämpar den sig även för bad och simning.

Fler kollektioner i framtiden

Smartklockan släpps nu och finns att köpa både online och i Ur&Penns butiker i både Sverige och Finland. Nya modeller och kollektioner kommer att adderas till sortimentet framöver. Utvecklingen av elektronikprodukter går snabbt framåt och Ur&Penn är redo att följa efter den digitala trenden.

– Det är en ny era för oss och alla våra butikssäljare är taggade på att äntligen kunna erbjuda denna klocka till kunderna. Vi ser fram emot att få lansera ännu fler nyheter i framtiden, avslutar Philip Ringdahl.

Relaterade Artiklar