Hem NYHETER ​Telenor lanserar HBO Nordic – ger ännu mer streamat innehåll för kunderna

​Telenor lanserar HBO Nordic – ger ännu mer streamat innehåll för kunderna

Publicerat av: Redaktionen

Telenor lanserar HBO Nordic och breddar TV-erbjudandet för hela familjen.

​Telenor lanserar HBO Nordic – ger ännu mer streamat innehåll för kunderna 2

Leif Björklund, tv-chef på Telenor Sverige

Från och med idag får alla kunder med Tv Stor valmöjligheten att välja mellan HBO Nordic eller Viaplay utan extra kostnad.

Det nya samarbetet med HBO Nordic blir en viktig komponent i Telenor Sveriges ambition att bygga framtidens öppna tv-upplevelse där traditionell tv möter streaming.

– Våra kunder vill ha en tv-upplevelse som bygger på öppenhet och valfrihet. Allt fler upplever en frustration över att innehåll ligger låst på olika plattformar och att man behöver ha många flera appar och abonnemang för att kunna titta på sitt favoritinnehåll. Vi vill samla det bästa innehållet på en och samma plattform och ge våra kunder möjligheten att välja vilken vilken leverantör av strömmat tv-innehåll de vill använda, säger Leif Björklund, tv-chef på Telenor Sverige.

Från och med idag får alla kunder med Tv Stor möjligheten att välja mellan HBO Nordic eller Viaplay utan extra kostnad. De kunder som inte har Tv Stor kan köpa till HBO Nordic för 109 kronor per månad för att få tillgång till kända serier som Game of Thrones, Handmaid’s Tale, Vikings och Chernobyl.

– Vi vill erbjuda det bästa innehållet i Sverige och göra det enkelt för alla att ta del av det. Därför är vi otroligt glada över att nu kunna erbjuda streamingtjänster från HBO Nordic respektive Viaplay Film & Serier som del av tv-tjänsterna från Telenor. Därmed finns nu de tre viktigaste nordiska strömningstjänsterna, vilket inkluderar C More, att få genom Telenor, säger Leif Björklund.

Relaterade Artiklar