Hem NYHETER ​Netthandelsgruppen fortsätter sin expansion i Europa med Unifaun

​Netthandelsgruppen fortsätter sin expansion i Europa med Unifaun

Publicerat av: Redaktionen

Netthandelsgruppen är bland de största e-handlarna i Norge och fortsätter att växa.

​Netthandelsgruppen fortsätter sin expansion i Europa med Unifaun 3De ligger bland annat bakom nätbutikerna tights.no, weightless.no och comfyballs.no som också har haft stora framgångar i Sverige.

För att kunna distribuera sina produkter enklare inom Europa öppnar Netthandelsgruppen nu ett nytt stort lager i Sverige och inför öppningen var det självklart att Unifaun skulle följa med som partner.

”Unifaun är den perfekta partnern när vi öppnar vårt lager i Sverige. Tack vare den skalbara Saas modellen så kan vi enkelt komma igång utan tidskrävande konsultation. Det finns heller ingen gräns för hur mycket vi kan växa hos Unifaun, vilket är en förutsättning för oss.” Johan Nordström, Head of Logistics, Netthandelsgruppen

Från lagret i Sverige planerar Netthandelsgruppen att skicka varor till hela världen. För att klara det krävs ett stabilt och uppkopplat Delivery Management-system där det finns möjligheter till uppföljning, statistik, moduler för att förbättra processer, kostkontroll och mycket mer för att lätt kunna optimera leveranserna.

”Netthandelsgruppen har gjort en imponerande resa och växt rejält de senaste åren och vi är mycket stolta över att ha fått vara med på den resan. Vi ser nu med stor förväntan fram emot att följa med på den fortsatta resan med lagret i Sverige och fortsätta skapa möjligheter för tillväxt.” Fredrik Warmark, Unifaun

Relaterade Artiklar