Hem E-HANDEL ​Ateles förvärvas av C.A.G

​Ateles förvärvas av C.A.G

Publicerat av: Redaktionen

– Vi ser i båda bolagen spännande synergier och att vi kommer kunna utnyttja gemensam kompetens.

​Ateles förvärvas av C.A.G 3– Ateles kommer fortfarande drivas som ett eget bolag, med det sagt ligger vår gemensamma mission om Nordens bästa leverantör inom digital handel kvar och vi kommer fortsätta bygga digitala lösningar med fokus på konvertering helt enligt vår gemensamma plan. Dock har vi med C.A.G som nya ägare fantastiskt roliga möjligheter att utvecklas tillsammans. C.A.G har en stor passion för utveckling och driver flera bolag med specialiserad kompetens som vi alla kan komma dra stora fördelar av.

  • Lars-Johan ”Lajjo” Strand, CEO Ateles.

Ateles består idag av cirka 50 medarbetare, alla med det gemensamma målet att skapa Nordens bästa arbetsplats och vara den bästa partnern inom digital handel. Att ingå i C.A.G möjliggör att ta flera steg framåt mot bolagens gemensamma mål och i och med kunniga ägare kommer Ateles erbjudande och leverans att förstärkas ytterligare.

C.A.G är ett konsultbolag verksamt inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning, med fokus mot Bank & Finans, Hälsa, Vård & Omsorg samt Försvar. Hos C.A.G finns såväl omfattande strategi- som implementationskompetens och Bolaget kan därför hjälpa sina kunder med små som stora projekt – allt från isolerade insatser till att ta helhetsansvar. C.A.G har cirka 330 anställda, fördelade på självständiga operativa dotterbolag under ett gemensamt varumärke. C.A.G är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market sedan december 2018.

 

Relaterade Artiklar