Utforska fler områden med Garmin Overlander En helt ny navigeringsupplevelse för äventyrsresenärer
Hem NYHETER Utforska fler områden med Garmin Overlander En helt ny navigeringsupplevelse för äventyrsresenärer

Utforska fler områden med Garmin Overlander En helt ny navigeringsupplevelse för äventyrsresenärer

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag Garmin Overlanderä En tålig och mångsidig navigator för navigering i alla typer av terräng.

Utforska fler områden med Garmin Overlander En helt ny navigeringsupplevelse för äventyrsresenärer 2Både på vägar och off-road med turn-by-turn röstguidning. Overlander har en 7 tums färgskärm och innehåller kartor för både Europa, Mellanöstern, Nord- och Sydafrika, plus Tracks4Africa med detaljerade kartor och intressanta platser för hela den afrikanska kontinenten. Vill du köra utanför vägnätet byter du enkelt till topografiska kartor och med hjälp av ditt Garmin Explore -konto kan du trådlöst föra över dina spår och waypoints mellan din Overlander, smartphone och dator.

Navigatorn är förprogrammerad med iOverlander intressanta platser, ACSI Campercontact samt Trailer’s PARK, för att du enkelt skall kunna hitta till de bästa övernattningsplatserna.

– Med Garmins Overlander kan äventyrsresenären ge sig ut på unika resor genom avlägsna områden i världen som annars är svåra att utforska och navigera i, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Rutterna kan planeras i en dator eller telefon och sedan laddas över till enheten för navigering på både vägar och i terräng.

För extra säkerhet när du reser till avlägsna platser kan du para ihop din Overlander med Garmin inReachÒ satellitradio och kommunicera med textmeddelanden samt larma SOS vid behov. Overlander är perfekt till alla sorters äventyr, och guidar dig utifrån ditt fordons höjd, längd och vikt. Du kan anpassa navigeringen genom bergspass utifrån höjdstigning i terrängen. Andra sensorer som digital kompass och barometrisk höjdmätare, hjälper till att hålla koll på din position när du är ute i vildmarken.

Med appen Garmin ExploreÔnerladdad i din kompatibla smartphone kan du trådlöst synkronisera minnesvärda leder, natursköna vägar och waypoints för platser du tidigare besökt via din Overlander satellitnavigator, smartphone och dator.

Overlander är robust designad för att klara tuffa förhållanden, även på platser där leder och vägar är näst intill oframkomliga. Med både GPS, Galileo och Glonass förbättras positioneringen i utmanande miljöer. Overlander levereras med ett magnetfäste med sugkopp och en RAM-kompatibel adapter.

Relaterade Artiklar