ZTE höjer hastigheten mot framtiden
Hem NYHETER ZTE höjer hastigheten mot framtiden

ZTE höjer hastigheten mot framtiden

Publicerat av: Redaktionen

ZTE Corporation lanserar  den nya flaggskeppstelefonen ZTE Axon 10 Pro i Sverige.

ZTE höjer hastigheten mot framtiden 3Mobiltelefonen sticker ut i segmentet med sin snabbhet, sin tuffa prestanda och sina framtidssäkrade AI-funktioner. Allt i en smakfull design. Tillsammans med den kommande syskonmodellen ZTE Axon 10 Pro 5G höjer ZTE nu hastigheten mot framtiden i Sverige.

Nu lanserar ZTE Corporation mobiltelefonen ZTE Axon 10 Pro i Sverige. Telefonen har en supersnabb prestanda och flera framtidssäkrade AI-funktioner – allt i en smakfull design. Precis som tidigare modeller förväntas den nya tävla med telefoner i betydligt högre prisklasser.

– Idag kostar många flaggskeppstelefoner väldigt mycket pengar. Med den här modellen bevisar vi att en riktigt snabb och smart mobiltelefon inte måste göra det, säger Nicklas Sivander, säljchef på ZTE i Norden.

Lika snabb och säker prestanda om 20 månader med Snapdragon 855 processor

Den kraftfulla Qualcomm® SnapdragonTM 855-processorn ger en obehindrad och användarvänlig upplevelse. Den AI-styrda processorn med röstassistent, ansiktsigenkänning, bildigenkänning och spelassistans tillsammans ett intelligent batterisparläge optimerar också användarupplevelsen. Telefonen vet även när den kan rensa på djupet bland inaktiva data vilket gör att den smidiga och laggfria upplevelsen bibehålls i 20 månader. Genom att bara ytterst försiktigt anpassa gränssnittet har ZTE lyckats skapa en så ren och smidig Androidupplevelse som möjligt, något som passar särskilt bra för till exempel gamers eller den som multitaskar mycket. ZTE Axon 10 Pro står också ut i konkurrensen tack vare ett batteri som klarar 11 långa och intensiva timmar utan problem.

Fyra (!) kameror med AI

Med sina tre bakre kameror gör ZTE Axon 10 Pro det möjligt att ta en rad olika bilder med häpnadsväckande kvalitet och den främre 20 MP-kameran imponerar med funktioner som rörelsesensor, autofokus och ansiktsigenkänning. Med den främre kameran kan användaren också knäppa Beauty Selfies, AI-styrda selfies eller porträtt med ”Bokeh-effekt”. För de bakre kamerorna gäller en 48MP kamera med f/1.7 bländare och 6P lins, en 20MP kamera och 125 graders supervidvinkellins och en 8MP telefotokamera, vilket innebär att användaren aldrig behöver tumma på bildkvaliteten.

3D Quad Curved AMOLED-skärm

ZTE Axon 10 Pro har en karaktäristiskt kompakt design med kurvade kanter. Telefonen har AMOLED- skärm med en exceptionellt smal kant och dolda sensorer. Den diskreta ramen gör att användaren får en bredare och djupare skärmupplevelse i ett smidigt format. Mycket tack vare en 6,47 tums fullskärm (92% skärmyta), högupplöst och med hög punktdensitet. (2,340*1,080 FHD)

ZTE väljer framtiden

ZTE har funnits på den svenska marknaden sedan 2010 och är en av världens stora mobiltillverkare – en stor aktör när det kommer till framtidens 5G-nätverk. På flera marknader har ZTE Axon 10 Pro 5G redan lanserats, men eftersom den svenska marknaden ligger ett steg efter ZTE dröjer lanseringen något här. I Sverige kommer ZTE Axon 10 Pro (4G-versionen) vara tillgänglig hos Tele2 samt på Mediamarkt och Webhallen från och med den 30 maj. Rekommenderat försäljningspris är 6495 SEK.

Känn dig säker med ZTE Axon 10 Pro VIP Tjänst

Telefonen kommer med ZTE Axon 10 Pro VIP Tjänst som ger dig följande fördelar:
1. Inom 1 år efter att garantitiden löpt ut, och enligt lokala lagar och förordningar, erbjuder ZTE gratis
reparationer vid fel på telefonen. Detta gäller inte skärmen eller batteriet.
2. ZTE erbjuder ett fritt skärmbyte om skärmen skadas vid olyckshändelse inom 1 månad från första inköpsdagen.
3. ZTE erbjuder en fri lagning vid vattenskada under garantitiden.

ZTE höjer hastigheten mot framtiden 4

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>