Shoppa rekryterar ytterligare en stark profil
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Shoppa rekryterar ytterligare en stark profil

Shoppa rekryterar ytterligare en stark profil

Publicerat av: Redaktionen

Mjukvaruleverantören Shoppa expanderar internationellt och har rekryterat ytterligare en stark profil.

Shoppa rekryterar ytterligare en stark profil 1

Nicklas Kittelmann

Nicklas Kittelmann har tillträtt positionen som Head of Development. Nicklas kommer närmast från PocketMobile där han ansvarade för systemutvecklingen.

Med sina 20 år inom IT-branschen har Nicklas gedigen erfarenhet av ledarskap, projektledning, systemarkitektur och systemutveckling. I sin nya roll är Nicklas ansvarig för att bygga upp Shoppas plattform för fortsatt expansion.

– Nicklas är en nyckelrekrytering för att stärka vår position på marknaden ytterligare. Hans breda kunskap och erfarenhetsnivå inom systemutveckling blir en stor tillgång för oss i och med vår expansion. Nicklas har helt rätt bakgrund för oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra mjukvaror och att finna potentiella samarbetspartners för Shoppa, säger Per Alamiekkoja, Executive director.

– Jag är väldigt glad att få delta i den resa som Shoppa gör och leda utvecklingsarbetet i en organisation med så tydliga tillväxtambitioner. Det finns en mycket stark vilja att etablera varumärket Shoppa på ännu fler marknader, öppna nya säljkanaler, intensifiera produktutvecklingen och bedriva en lösnings- och kundinriktad försäljning. Det finns en beslutsamhet, energi och enorm potential som känns fantastisk. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och kunder, säger Nicklas Kittelmann.

Relaterade Artiklar