ActionAid lanserar insamlingstjänst som gör det möjligt att donera vid onlineköp – utan att det kostar extra
Hem E-HANDEL ActionAid lanserar insamlingstjänst som gör det möjligt att donera vid onlineköp – utan att det kostar extra

ActionAid lanserar insamlingstjänst som gör det möjligt att donera vid onlineköp – utan att det kostar extra

Publicerat av: Redaktionen

Inför julhandeln lanserar ActionAid den nya insamling- och kommunikationstjänsten Actionknappen. Tjänsten låter privatpersoner generera donationer när de handlar online, utan att det kostar något extra.

ActionAid lanserar insamlingstjänst som gör det möjligt att donera vid onlineköp - utan att det kostar extra 2– Vi vill ge människor fler möjligheter att kunna bidra. Genom Actionknappen kan privatpersoner på ett enkelt sätt stötta vårt arbete för flickor och kvinnors rättigheter när de ändå handlar online. Inga extra kostnader eller omständiga köpprocesser, allt går till precis som vanligt, med undantaget att man även genererar pengar till en god sak, säger Johanna Granhage, insamlingschef ActionAid Sverige.

På Actionknappens hemsida finns alla anslutna butiker representerade. När ett köp genomförs via tjänsten går en återbäring direkt till ActionAid från butiken. Användare kan även installera ett plugin för webbläsare som påminner om att en donation finns att aktivera när man besöker en ansluten butik. De som vill kan även enkelt skapa ett konto för att se hur mycket pengar som genererats via ens tidigare köp online. Förhoppningen är att tjänsten ska bli en naturlig del av ActionAid’s framtida digitala närvaro.

Mer information om tjänsten finns att hitta på https://actionknappen.savey.se

Relaterade Artiklar