Paradiset e-handelssatsar med Best Transport
Hem E-HANDEL Paradiset e-handelssatsar med Best Transport

Paradiset e-handelssatsar med Best Transport

Publicerat av: Redaktionen

Matvarukedjan Paradiset introducerar nu sin efterlängtade e-handel.

Paradiset e-handelssatsar med Best Transport 2Genom Best Transports klimatkompenserade hemleveranser kan Paradisets kunder fortsätta handla med gott samvete och få varorna levererade direkt hem till dörren.

Ekobutiken Paradiset lanserar nu sin e-handel med hjälp av transportaktören Best Transport. Det innebär att 2,4 miljoner konsumenter i Stockholm och Uppsala har möjlighet att få varor hemkörda redan dagen efter beställning.

I går, 27 juni, markerade starten för hemleveranserna med Best Transport. För Paradiset har det varit viktigt att kunna leverera varorna på tider som passar kunden. Med Best Transport kan kunden välja att få hemleverans måndag till fredag mellan kl 18–22. I planering finns expansion till fler orter på västkusten, i södra Sverige och längs norrlandskusten.

– Paradiset har en tydlig vision om att förändra matsverige och med hjälp av e-handel och flexibla leveranser tar de ett stort steg på vägen. Det är en kul resa att göra tillsammans, speciellt eftersom att vi också jobbar noggrant med vårt miljöarbete och klimatkompenserar samtliga våra transporter, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Relaterade Artiklar