Hem NYHETER Nya YA Garmin MARQ performance Editions med ännu flerfunktioner och val av stil

Nya YA Garmin MARQ performance Editions med ännu flerfunktioner och val av stil

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag nya exlusiva MARQ Performance Edition-serien, med nya armband och paketeringar för MARQ Athlete, MARQ Adventurer, MARQ Driver och MARQ Aviator.

Nya YA Garmin MARQ performance Editions med ännu flerfunktioner och val av stil 3Nu ingår silikonarmband till MARQ Driver och MARQ Aviator, det nya pulsbandet HRM-Pro till MARQ Athlete och temperatursensorn tempe till MARQ Adventurer. Detta ger en ökad möjlighet till topp-prestationer i alla aktiviteter, dessutom i en förstklassig design.

”Vår ambition är att leverera överlägsna produkter som berikar våra kunders liv och därmed göra det enklare för dem att följa sina passioner och nå sina mål” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.
”MARQ Collection speglar våra kunders ambitioner. Vi är övertygade om att de nya utgåvorna i Performance Edition kommer att hjälpa atleter, outdoorentusiaster, båtförare och piloter att ta lyfta sina passioner och prestationer till en ny nivå.”

MARQ Athlete Performance Edition

Speciellt framtagen för den ambitiösa atlet som vill särskilja sig från konkurrenterna. Klockan visar återhämtningstid och VO2 Max-skala på boetten, som ger en realtidsbild av prestanda och framsteg. Denna förstklassiga tool watch levereras med en ultralätt design, inklusive en titaninfattning på 46 mm och en boett i borstad titan samt ett gummiarmband med QuickFit®. I MARQ Athlete Performance Edition ingår pulsbandet HRM-Pro, som ger atleter ännu större möjlighet att få mer ut av sin träning och se avancerad löpdynamik.

MARQ Adventurer Performance Edition

MARQ Adventurer är designad för äventyraren som vill bryta ny mark. Den har en klassisk vintagedesign med en titaninfattning på 46 mm, hölje i borstad titan och ett genomtänkt QuickFit®-armband i italienskt vacchetta-läder. MARQ Adventurer Performance Edition levereras med temperatursensorn tempe™, som ansluts trådlöst och visar omgivande temperatur i realtid då du är ute på äventyr.

MARQ Driver Performance Edition

MARQ Driver levereras förprogrammerad med fler än 250 kända internationella racingbanor. Klockan har en 46 mm stor keramisk infattning med titan med beläggning av diamantliknande kol (DLC) samt en DLC-belagd titanboett och QuickFit®- armband med röda silikonlänkar och fjärilslås och passar perfekt för den som ofta har en hög adrenalinnivå. MARQ Driver har avancerade racingfunktioner såsom varvtid, totalt antal varv, maxfart och genomsnittshastighet.

MARQ Aviator Performance Edition

MARQ Aviator är en lyxig, modern tool watch som gör livet som pilot enklare då den levererar uppdaterad information under flygningen, inklusive beräknad ankomsttid. MARQ Aviator sitter bekvämt på handleden och är ett stiligt tillskott i cockpit. Klockan har en monokrom design, en klassisk keramisk infattning på 46 mm, metalldesign och ett flyginspirerat armband med exakt passform – även i turbulens. Skärmen visar också olika tidszoner, oberoende av resans destination.

Du kan para ihop din MARQ med Garmins inReach-enheter och trådlöst skicka och ta emot meddelanden via Iridium satellitteknologi (prenumeration krävs). Detta är funktioner som ger trygghet och säkerhet både till dig som är ute på tur samt familj och vänner därhemma. Oavsett var du befinner dig så kommer du alltid att kunna vara uppkopplad via global tvåvägs-kommunikation, platsdelning och möjlighet att skicka SOS-alarm.

MARQ Athlete Performance Edition med HRM Pro, MARQ Adventurer Performance Edition med tempe, MARQ Driver Performance Edition and MARQ Aviator Performance Edition finns tillgängliga nu och har ett rekommenderat cirkapris på 18 999, 17 999, 23 599 och 17 999 kronor.

Relaterade Artiklar