Mat.se först med Urban Deli på nätet
Hem E-HANDEL Mat.se först med Urban Deli på nätet

Mat.se först med Urban Deli på nätet

Publicerat av: Redaktionen

Som första matbutik på nätet erbjuder Mat.se inom kort delar av Urban Delis sortiment med leverans direkt hem till dörren. Samarbetet inleds den 31 augusti.

Mat.se först med Urban Deli på nätet 2– Urban Delis produkter attraherar många matentusiaster och blir ett värdefullt komplement för våra kunder. Samtidigt når Urban Deli ut med sina produkter i en helt ny försäljningskanal, säger Måns Danielson, vd på Mat.se.

Mat.se är idag en av landets ledande fullsortimentsbutiker på nätet med inspirerande recept, veckomenyer och möjlighet att handplocka egna matkassar. Det nya samarbetet innebär att det redan breda utbudet kompletteras med ett 30-tal av Urban Delis högkvalitativa varor där bland annat egen produktion av färdiga rätter, såser, korvar och inlagd sill ingår.

Jesper Weidlitz, vd och en av grundarna av Urban Deli, säger: – För oss är det mycket positivt att göra Urban Delis produkter tillgängligt för fler matälskare via Mat.se och på så sätt bidra till ett både enklare och lyckligare matliv.

Mat.se ingår sedan februari i år i Axfoodkoncernen som även äger 50 procent av Urban Deli.

Relaterade Artiklar