Hem NYHETER Lenovo presenterar innovativa visioner för 2021

Lenovo presenterar innovativa visioner för 2021

Publicerat av: Redaktionen

I samband med CES 2021 presenterade Lenovo sin vision om att omdefiniera meningsfull innovation inom teknik, som har blivit viktigare än någonsin för användarupplevelsen.

Lenovo presenterar innovativa visioner för 2021 2

Lenovo

Innovation har tidigare fokuserat på banbrytande teknik och nya formfaktorer, men omständigheterna under 2020 har omvandlat idén om hur vi ser på meningsfull innovation.

Vi har istället sökt förändringar i befintlig teknik som hjälpt oss att förbättra vårt sätt att leva, arbeta och studera. Lenovo förutspår att nästa decennium kommer att definieras av smartare teknik för alla och riktade innovationer och genombrott inom några få befintliga tekniker som har blivit viktigare för användarupplevelsen.

Förbättrad mobilitet
Under CES lanserade Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga som är företagets tunnaste ThinkPad hittills1. Nya ThinkPad X12 Detachable kombinerar funktionerna hos en högpresterande laptop med flexibiliteten hos en 12,3 tums löstagbar surfplatta. Lenovos nya ThinkBook Plus Gen 2 i2 med e-ink display, ThinkBook 13x i2, ThinkBook 14p Gen 2 och ThinkBook 16p Gen 2 är byggda speciellt för mobila proffsanvändare inom små och medelstora företag och kommer med de senaste programuppdateringarna till Lenovo Vantage3, som anpassar användarupplevelsen ytterligare och upprätthåller säkerheten när du är på språng.

Underhållning överallt
Det är viktigare än någonsin att ge konsumenterna en kraftfull, ansluten och uppgraderad enhet som är lätt för alla familjemedlemmar att använda. Lenovo Tab P11 kommer med en fantastisk 2K-skärm och passar perfekt för flera timmars underhållning. Surfplattan är kompatibel med skräddarsydda produktivitetstillbehör såsom tangentbord (tillval), Lenovo Precision Pen 2 och kommer med förinstallerade Microsoft Office-appar.

Framtidens uppslukande AI Gaming-upplevelse
Lenovo Legion lanserar nya futuristiska gaminglaptops med artificiell intelligens (AI) samt nästa generations prestanda för de senaste speldatorerna och tillbehören. Nyheterna innefattar bland annat världens första gaminglaptops med 16-tums QHD 165Hz: nya Lenovo Legion 7 och Lenovo Legion 5 Pro.


Jobba hemifrån är det nya normala
Att jobba på distans och med hybrida arbetsmodeller har i allt högre grad blivit det nya normala. De nya skärmarna Lenovo L24i-30 och Lenovo L27e-30 minskar ögontrötthet med avancerad antireflexbehandling och Eye Comfort-teknik certifierad av TÜV Rheinland5 för att reducera blått ljus och skärmflimmer. På nya ThinkPad X1 Carbon och X1 Yoga ger de nya Dolby Voice-funktionerna exceptionella konferensupplevelser som utnyttjar rumslig ljudteknik och skiljer röster och förbättrar taligenkänning för röstassistenter. Flera Smart Dock-lösningar lanserades även under årets CES.

5G-anslutning
Den ultrabärbara Lenovo IdeaPad 5G på 14 tum som lanserades på CES är en av de första 5G-anslutna6 bärbara datorer som är specialbyggd för att leverera en verkligt mobil PC-upplevelse till tillgängliga priser. Lenovos breda X1-portfölj inkluderar den nydesignade ThinkPad X1 Carbon och ThinkPad X1 Yoga, som tillsammans med ThinkPad X1 Fold och ultralätta ThinkPad Nano kompletterar Lenovos mångsidiga, 5G-redo premiumserie.

Tänjer på gränserna inom innovation
Lenovo presenterade även de smarta glasögonen ThinkReality A3 för proffsanvändare och industriarbetare. De är en omfattande digital lösning som erbjuder intelligent transformation för olika verksamheter. Dessutom introducerade Lenovo den ultramobila LAVIE MINI i fickformat, en ny konvertibel PC som erbjuder spelanslutning med tillbehör. Samtidigt presenterades laptopen LAVIE Pro Mobile på 13 tum med senaste Intel-processorerna.

 

Relaterade Artiklar