Lenovo lanserar Star Wars-spelupplevelse för smartphones
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Lenovo lanserar Star Wars-spelupplevelse för smartphones

Lenovo lanserar Star Wars-spelupplevelse för smartphones

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo och Disney presenterar Star Wars: Jedi Challenges, ett nytt spelkit med Augumented Reality (AR) som låter fans uppleva Star Wars på ett helt nytt sätt.

Lenovo lanserar Star Wars-spelupplevelse för smartphones 2Jedi Challenges innehåller produkterna Lenovo Mirage AR-headset för smartphones, Lightsaber Controller, Tracking Beacon och erbjuder flera timmars speltid. Jedi Challenges är kompatibel med Androidtelefoner och iPhones.

Star Wars: Jedi Challenges inkluderar:

  • Lightsaber Battles. Med ett eget lasersvärd kan spelare möta de legendariska skurkarna Kylo Ren och Darth Vader.
  • Strategic Combat. Spelare kan delta i episka strider med ikoniska hjältar direkt från sitt vardagsrumsgolv.
  • Holochess. Kanske ett av de mest berömda brädspelen som tagits fram till film, Holochess, kommer nu till liv i Jedi Challenges.

Pris och tillgänglighet
Star Wars: Jedi Challenges finns tillgänglig i Sverige från november 2017 till det rekommenderade priset 2990 SEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>