Hem NYHETER Jetshop växer: välkomnar två nya designpartners

Jetshop växer: välkomnar två nya designpartners

Publicerat av: Redaktionen

”Med Welcom och Rebel and Bird speedar vi upp tillväxten.”

Jetshop växer: välkomnar två nya designpartners 2

Hampus Isacson, Customer Experience Manager, Jetshop

Jetshop har haft ett otroligt framgångsrikt år med ett starkt kundinflöde.

För att förstärka sitt erbjudande och ta vara på sitt momentum välkomnar de nu Welcom och Rebel and Bird ombord som nya designpartners.

E-handelsbranschen växer ständigt, och med den växer Jetshop – i högre takt än någonsin. Många produktområden hos Jetshop går riktigt starkt, däribland Outdoor och Fashion som går extra starkt.

Nu breddar de även sin verksamhet genom att inleda ytterligare skarpa partnerskap med Welcom och Rebel and Bird.

– När vi växer behöver vårt nätverk av samarbetspartners bli större. Vi har redan många och långa samarbeten med duktiga designpartners som vi värderar högt. Med dem kommer nu två otroligt vassa tillskott som kommer att stärka vårt totala erbjudande, något som vi välkomnar varmt till Jetshopfamiljen. Med Welcom och Rebel and Bird speedar vi upp utvecklingen, säger Hampus Isacson, Customer Experience Manager, Jetshop.

Transaktionerna genom Jetshop Commerce är ungefär 5 miljarder kr och deras glädjeområden är anmärkningsvärt starka inom sport och outdoor. I år har Jetshop stängt kunder som Bergans of Norway, Sportmann, Galvin Green, Cellbes och 8848 altitude. Med sina nya samarbeten har de breddat sin kompetens.

Vilka är Rebel and Birds?

Rebel and Bird är en digitalbyrå som grundades 2012 där idag ett 40-tal personer arbetar med att skapa digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt. De har skapat lösningar som har nått över tre miljarder människor. Deras kunder är både internationella och nationella uppdragsgivare: Filmstaden, Kolmården, Gröna Lund, Mustaschkampen, Hjärt-lungfonden och Epiroc.

– Vi har haft ögonen på Jetshop under en längre tid, och ser nu förstås fram emot att få arbeta tillsammans med dem. “Vi tror att vår expertis inom att utveckla lojalitetsbyggande användarupplevelser tillsammans med vår tunga kompetens inom Jetshops teknikstack kommer att utgöra en perfekt pusselbit till deras plattform och roll som designpartner” säger Andreas Eriksson, försäljningschef på Rebel and Bird.

Vilka är Welcom?

Kommunikationsbyrån Welcom Göteborg är en fullservicebyrån med omkring 25 anställda. Med kreativ kommunikation skapar de uppmärksamhet och öppnar dörrar för sina kunder. Bland Welcoms uppdragsgivare märks bland annat Liseberg, Göteborg Energi, Specsavers och Svenska hus.

– Vi arbetar utifrån ledordet “tillsammans”, och det kommer att gå väl i linje med Jetshops strategiska arbete, de har dessutom en modern e-handelsplattform som vi tror att kommer att bli en toppkombo tillsammans med vår knivskarpa design, säger Anna Singer på Welcom.

Jetshop vill mer

Många e-handelsföretag växer i sin försäljning mot slutkonsument, och Jetshop erbjuder där ett modernt och framtidssäkrat plattformsalternativ för dem att skräddarsy sina lösningar. Inför kommande år siktar de nu på att kunna hjälpa ännu fler att växa.

– Vi välkomnar alltid samarbeten med framtidsorienterade företag som vet hur man möter nya kundkrav, säger Hampus.

Relaterade Artiklar