Hem NYHETER HyperX lanserar Cloud Alpha S Blackout edition

HyperX lanserar Cloud Alpha S Blackout edition

Publicerat av: Redaktionen

Cloud Alpha S Blackout är utrustat med flera inställningsalternativ inklusive justerbart basreglage, 7.1 surroundljud och inbyggt tvåkammarsystem.

HyperX lanserar Cloud Alpha S Blackout edition 3HyperX, en gamingdivision tillhörande Kingston Technology Company, Inc., meddelar idag att HyperX utökar den prisbelönta Cloud AlphaTM S-serien med tillskottet Cloud AlphaTM S Blackout. Med en briljant men samtidigt diskret svart design har nya Alpha S Blackout specialanpassat virtuellt 7.1 surroundljud1 med en avancerad ljudkontrollbox som möjliggör för surroundljud och för att justera ljudnivåer mellan spel och chatt. Cloud Alpha S Blackout erbjuder justerbara basreglage med tre nivåer av finjustering som ger lyssnare en bättre gamingupplevelse, inklusive tvåkammarsystemet som skiljer bas från mellan- och diskantregistret för en klarare ljudbild.

– Vi är glada över att presentera vår andra färgupplaga till HyperX Cloud Alpha S-serien. Vi kan nu erbjuda gamers flera sätt för anpassning av inställningar genom ett par hörlurar med specialanpassat virtuellt 7.1 surroundljud, som har samma förstklassiga design och bekvämlighet som den ursprungliga HyperX Cloud, säger Bianca Walter, Business Manager på HyperX EMEA.

Cloud Alpha S har bekväma öronkuddar i memory-foam, konstläder som andas samt en slitstark aluminiumram. Headsetet är också utrustat med en avtagbar brusreducerande mikrofon, flätad kabel, extra uppsättning av öronkuddar i tyg och en resficka.

HyperX erbjuder en mängd olika dator-, konsol- och trådlösa headset inklusive Cloud II, Cloud Alpha, Cloud Flight, Cloud Revolver, Cloud MIX och Cloud Orbit S, ett audiofilt headset med plan magnetiska drivrutiner.

Tillgänglighet På grund av den rådande COVID-19-situationen, kan HyperX uppleva vissa produkt- och leveransförseningar. HyperX vidtar alla möjliga åtgärder och arbetar med partners för att minimera påverkan på sina kunder och säkerställa produkttillgänglighet och snabb leverans.

HyperX Cloud Alpha S Blackout finns tillgänglig hos HyperX återförsäljare till ett rekommenderat pris på 129,99 EUR

Relaterade Artiklar