Garmin sponsrar internationella och nationella cykelteam och utrustar dem med toppmoderna produkter
Hem NYHETER Garmin sponsrar internationella och nationella cykelteam och utrustar dem med toppmoderna produkter

Garmin sponsrar internationella och nationella cykelteam och utrustar dem med toppmoderna produkter

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag att vi under 2019 kommer sponsra flera cykelteam, både internationellt och nationellt och både racerteam och mountainbiketeam.

Garmin sponsrar internationella och nationella cykelteam och utrustar dem med toppmoderna produkter 3Teamen kommer utrustas med Garmin-produkter som kommer informera, guida och motivera cyklisterna och ge dem en säkrare cykelmiljö.

Garmin fortsätter stödja Skoda Cykling team nationellt. Skoda rekryterar varje år 15 cyklister till sitt team och tillsammans med lika många handplockade ambassadörer får dessa cyklister en unik och personlig utvecklingsmöjlighet för att nå maximalt resultat under en säsong. Målet är att laget tillsammans ska cykla Vätternrundans 30 mil under åtta timmar.

– Det här är andra året vi stöttar Team Skoda och det är fascinerande att se hur hårt och dedikerat cyklisterna tränar under våren för att sen ta sig an och klara Vätternrundan på SUB 8, säger Ida Enstedt, sponsoransvarig på Garmin Nordic Sweden.

– Edge 520 Plus som alla deltagare använder mäter deras framgångar och hjälper dem nå det högt uppsatta målet.

Garmin sponsrar internationella och nationella cykelteam och utrustar dem med toppmoderna produkter 4Internationellt välkomnar Garmin Team Sky och är stolt över att fortsätta sponsra EF Education First Pro Cycling, Mitchelton-SCOTT, Movistar Team, Team Dimension Data for Qhubeka och Trek-Segafredo det här året. Garmin fortsätter även samarbetet med mountainbike-teamen CLIF Pro Team, CUBE Action Team, Scott-SRAM och Trek Factory Racing.

– Teamen består av duktiga cyklister, inkl. några av världens bästa, och vi är glada över att få utrusta deras cyklar med våra innovativa produkter för att hjälpa till med träning, tävling och äventyr, säger Susan Lyman, marknadschef på Garmin International.

– Garmin har varit en dedikerad sponsor till professionella cykel-team i mer än ett decennium och vi är stolta över att fortsätta vårt engagemang för sporten genom att förse teamen med cykeldatorer, säkerhetsutrustning och smarta klockor.

De sponsrade teamen kommer ha flera Garmin-produkter som hjälper till att öka prestationerna samtidigt som man försöker ge en säkrare cykelmiljö. Edge cykeldatorer, inkl. Edge 130, Edge 520 Plus and Edge 1030, kommer att förse cyklisterna med cykeldata samt navigation. Vissa Team kommer också cykla med VariaÔ RTL510 radar som varnar för bilister som närmar sig bakifrån, samtidigt som bakljuset lyser starkare och blinkar för att varna bilisten att det kommer en cykel. Dessutom kommer flera av de sponsrade cyklisterna använda träningsklockorna Forerunnerâ 935 och fēnixâ 5 Plus, för att mäta distansen de cyklar, kalorierna de förbränner och hur mycket kvalitetssömn de får varje natt. De kommer också använda IndexÔ smart scale som mäter vikt, kroppsfett, skelett, muskelmassa mm.

Relaterade Artiklar