Hem NYHETER Garmin adderar tactix Delta till sin line-up av taktiska smartwatches

Garmin adderar tactix Delta till sin line-up av taktiska smartwatches

Publicerat av: Redaktionen

Garmin lanserar idag tactix Delta, en taktisk smartwatch med GPS som är framtagen enligt amerikanska militärens standardkrav (MIL-STD-810).

Garmin adderar tactix Delta till sin line-up av taktiska smartwatches 2

tactix Delta

Den har ett reptåligt safirglas och en boett med ett överdrag i diamantliknande karbon. Tactix

Delta har nya taktiska funktioner som dolt läge, där all lagring och delning av din position omöjliggörs, samt en kill switch-knapp som raderar all användardata.

Denna tactix av fjärde generationen har en uppdaterad design med en stor 1,4” display, en ökning på 36 procent jämfört med tidigare tactix-modeller. tactix Delta blir därmed den Garmin-klocka som har störst rund urtavla.

Det finns också stöd för funktioner som musiklagring, Garmin Pay och nytillkomna Garmin-funktioner som PacePro och Power Manager.

“Form möter funktionalitet i nya tactix Deltas robusta design med räfflade knappar som är enkla att trycka på, även med handskar, kombinerat med taktiska funktioner som Jumpmaster, dolt läge, dubbla positionsformat och ännu mer” säger Dan Bartel, Global försäljningschef på Garmin. “Denna förstklassiga smartwatch, tactix Delta, är redo för sitt uppdrag och visar att professionell utrustning också kan vara snygg att bära.”

Förutom de nya funktionerna dolt läge och knappen kill switch har tactix Delta även dubbla positionsformat, vilket innebär att två olika uppsättningar av koordinatsystem visas samtidigt på skärmen. Den har även en taktisk aktivitetsprofil, waypoint projection och Jumpmaster-läge som hjälper dig att beräkna en frisläppningspunkt på hög höjd likväl som guidning till målet då du väl har hoppat. tactix Delta är förprogrammerad med TopoActive-kartor över Europa och har avancerad funktionalitet för navigering, såsom barometrisk höjdmätare, kompass och stöd för flera globala satellitnavigationssystem.

Helt nytt i tactix Delta är Power Manager-funktionen som gör att du kan se och styra hur olika inställningar och sensorer påverkar batteritiden.

Den kvarvarande batteritiden visas i timmar och dagar så att du enkelt ser om klockans batteritid klarar sig under hela den planerade aktiviteten. Justera själv batteriläget genom att inaktivera vissa funktioner för att förlänga batteritiden. Batteriet varar upp till 21 dagar i smartwatchläge och upp till 80 dagar i batterisparläge.

Förutom det breda utbudet av taktiska funktioner har tactix Delta alla de mätningar du efterfrågar vid outdoor-aktiviteter samt stöd för tränings- och hälsofunktioner. I de inbyggda träningsprofilerna finns VO2 max-beräkning och träningsstatus som justeras utifrån värme och höjd. I tactix Delta ingår TopoActive-kartor över Europa, skidkartor för fler än 2 000 skidorter över hela världen och bankartor för över 41 000 golfbanor.

tactix Delta ger dig även värdefull funktionalitet som en vardagsklocka. Den har musiklagring med möjlighet att lagra upp till 2 000 låtar, ger dig möjlighet att synkronisera spellistor från flera av de mest populära musikleverantörerna utan att du behöver ha telefonen med dig då du lyssnar. Stöd finns också för Garmin Pay kontaktlösa betalningar vilket innebär att du inte behöver tänka på att ta med kontanter eller kort. Då den är ihopparad med en kompatibel smartphone får du smarta aviseringar om sms, kalenderpåminnelser och mer direkt på handleden. tactix Delta är kompatibel med inReach® Minisatellitkommunikatör och Alpha® 50/100 hundspårningsenhet.

tactix Delta lanseras i samband med Shot Show i Las Vegas 20-24 januari. tactix Delta finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 9 999 kronor.

Relaterade Artiklar