Ellos Group lanserar smidiga hemleveranser med Best Transport
Hem E-HANDEL Ellos Group lanserar smidiga hemleveranser med Best Transport

Ellos Group lanserar smidiga hemleveranser med Best Transport

Publicerat av: Redaktionen

Nordens ledande e-handelsgrupp introducerar snabba och flexibla leveranser med Best Transport.

Ellos Group lanserar smidiga hemleveranser med Best Transport 1

Ellos Group lanserar smidiga hemleveranser med Best Transport

Nu kan Ellos Groups kunder klicka hem mode och heminredning och få produkterna hela vägen hem till dörren redan dagen efter beställning. Hemleveranserna når närmare fem miljoner människor i Sverige och Danmark.

Ellos Group satsar nu på att utveckla sina leveranstjänster genom att inleda ett samarbete med Best Transport. Transportbolaget kör sedan april hemleverenser för varumärkena Ellos och Jotex, vilket möjliggör ännu snabbare, smidigare och mer flexibla leveranser.

Genom tjänsten Next Day Home kan nu kunder i utvalda orter få sina varor hem till dörren redan dagen efter beställning. Det medför inga krav på en tidig beställning, utan Next Day Home erbjuds ordrar som läggs fram till midnatt. Tjänsten innebär även att kunden kan följa sin leverans i realtid, vilket förenklar planering och förberedelse att ta emot sin beställning i hemmet.

– Som en av Nordens ledande e-handlare strävar vi efter att ha ett erbjudande som ligger i framkant. Med Best Transports klimatkompenserade hemleveranser når vi ut i ett stort leveransområde, vilket gör att vi stärker vårt erbjudande ytterligare samtidigt som vi tar ett ansvar för miljön. Utöver denna satsning snabbar vi även upp våra standardleveranser som framåt kommer att vara två till tre dagar, säger Mathias Parkhagen, logistikchef på Ellos Group.

Klimatkompenserade leveranser når 4,8 miljoner människor

Genom samarbetet nås nu cirka 4,8 miljoner människor i Sverige samt Danmark av tjänsten. Framöver är ambitionen att erbjuda snabba och klimatkompenserade hemleveranser till ytterligare två miljoner människor och även utöka omfattningen till Norge.

– Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Ellos Group. Vår räckvidd är en enorm styrka som gör det möjligt för oss att erbjuda snabba hemleveranser i både Sverige och Danmark, något som vi nu är glada över att kunna erbjuda Ellos Groups kunder, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>