Hem NYHETER Cervera Företag gör chefen till hjälte i jul

Cervera Företag gör chefen till hjälte i jul

Publicerat av: Redaktionen

Cervera växlar upp med det nya affärsområdet Cervera Företag och uppmanar chefer runt om i landet att satsa på värme och omtanke ett år som detta.

Cervera Företag gör chefen till hjälte i jul 2

Peter Rimbäck, vd, Cervera och Henrik Örnstedt, verksamhetschef B2B, Cervera Företag. Foto: David Thunander

Året 2020 har inte gått någon obemärkt förbi och i rådande situation är det många arbetsgivare som vill uppmärksamma medarbetarna lite extra. Det är något Cervera Företag vill bidra till genom att förenkla julklappsinköpen och ge möjlighet till färdiginslagna paket – direkt hem till varje medarbetare.

Nu lanserar Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till köket, bordet och hemmet ett vässat utbud av årets julklappar till företag. Cervera, som redan är en väletablerad julklappsdestination, erbjuder ett unikt sortiment av produkter som gör det enkelt för små som stora bolag att ge personliga julklappar, utan att tumma på service eller kvalitet. Genom företagssatsningen Cervera Företag och dess digitala julklappserbjudande kommer företagare enkelt och effektivt kunna beställa personliga julklappar via endast ett par knapptryck eller ett telefonsamtal. Cervera Företag tar hand om hela köpresan, från beställning till leverans, med målet att förvandla varje beställning till vackert inslagna julgåvor, hemskickade till varje medarbetare.

– I år är det viktigare än någonsin att ta hand om sina medarbetare och vara den personliga chefen. Tack vare vår rikstäckande närvaro av butiker och starka e-handel kan vi möta företagens behov på deras villkor. Detta utan att tappa våra kärnvärden som kvalitet, service, kunskap och det personliga kundmötet, säger Peter Rimbäck, vd, Cervera.

Ett speciellt år kräver en speciell julgåva

Beställaren väljer utifrån tycke och smak, online eller fysiskt i butik, om leverans sker till kontoret, närmaste butik eller direkt till medarbetarnas ombud. Inför julperioden kommer Cervera Företag även öppna en telefonjour, Cervera Företag Julklappsservice, för att på ett lättillgängligt sätt kunna rådge och hjälpa företag med alla typer av frågor som rör årets julklappar.

– Det här är ett ypperligt tillfälle att som chef uppmärksamma sina medarbetare och tacka dem för deras insatser under, ett på så många sätt, utmanande år. Vi kommer arbeta stenhårt för att alla ska få tidernas bästa julklappar. Företag runt om i landet ska känna sig trygga med att årets julgåvor levereras snabbt, säkert och elegant paketerat. Dessutom med ett personligt julrim om så önskas. Utöver det vill vi även uppmärksamma att på grund av rådande omständigheter orsakade av coronaviruset får företagare i år handla gåvor till medarbetare skattefritt upp till 1 450 kronor per person inklusive moms. Med andra ord, i år är det enklare än någonsin att visa uppskattning på arbetsplatsen, säger Henrik Örnstedt, verksamhetschef B2B, Cervera Företag.


En gåva som ger mer

Cervera Företag satsar på värme och omtanke ett år som detta genom att arbeta vidare med koncernens övergripande arbete kring hållbarhet genom ett nytt samarbete med WaterAid, varav tre produkter har valts ut med koppling till vatten. För varje köpt gåva, av de tre utvalda produkterna, så går 100 kronor direkt till Cerveras insamling med WaterAid.

– I samarbete med våra leverantörer och kunder vill vi göra något för vår omvärld. Att ge fler tillgång till rent vatten förbättrar människors liv och minskar smittspridning på ett konkret sätt. Det tycker vi verkligen är att ge en gåva som ger mer, säger Henrik Örnstedt, verksamhetschef B2B, Cervera Företag.

Relaterade Artiklar