Hem NYHETER Black Friday-veckan på Amazon börjar fredagen den 20 november – säkra dina Blixtrabatter innan de tar slut!

Black Friday-veckan på Amazon börjar fredagen den 20 november – säkra dina Blixtrabatter innan de tar slut!

Publicerat av: Redaktionen

Under veckan fram till Black Friday den 27 november kommer Amazon att släppa flera nya Blixtrabatter till låga priser.

Black Friday-veckan på Amazon börjar fredagen den 20 november – säkra dina Blixtrabatter innan de tar slut! 3Kunder kan hitta de hetaste produkterna inom bland annat leksaker, skönhet, hem och mer på amazon.se/blackfriday.

Med start på fredag den 20 november och hela veckan fram till och med själva Black Friday den 27 november kommer kunder att – på amazon.se/blackfriday eller i Amazon-appen – kunna ta del av fantastiska Black Friday-Blixtrabatter med låga priser på heta produkter. Många kunder har redan påbörjat årets julklappsinköp, och för alla som fortfarande har saker att beta av på inköpslistan startar Amazons Black Friday-vecka på fredag. Med Blixtrabatter inom allt från nya prylar och teknikprodukter till populära leksaker, måsten för hemmet och köket samt skönhetsfavoriter kommer det att finnas ett brett utbud av erbjudanden att säkra innan de tar slut.

De senaste månaderna har Amazon implementerat fler än 150 nya processförbättringar och säkerhetsåtgärder, samt investerat 10 miljarder dollar i sina medarbetares säkerhet världen över. Detta innebär att kunder kan förlita sig på snabba och effektiva leveranser under julhandeln och framåt.

Det är tryggt att köpa sina julklappar på Amazon.se. För miljontals av våra produkter erbjuds bekväma och kostnadsfria returer med ett utökat returfönster för öppet köp. De flesta produkter som skickas mellan 1 november och 31 december i år kan returneras ända fram till den 31 januari 2021.

En försmak av Black Friday på Amazon:

I listan nedan återfinns ett urval av de Blixtrabatter som kommer att finnas tillgängliga vid olika tillfällen mellan den 20 och 27 november (Black Friday) – och så länge lagret räcker – på amazon.se/blackfriday eller i Amazon-appen. Ta fram önskelistorna och kӧp innan de tar slut!

Relaterade Artiklar