Best Transport firar framgångsrikt första år i Danmark
Hem NYHETER Best Transport firar framgångsrikt första år i Danmark

Best Transport firar framgångsrikt första år i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

I september har det gått ett år sedan Best Transport gjorde entré på den danska transportmarknaden.

Best Transport firar framgångsrikt första år i Danmark 2Ett viktigt steg i transportföretagets satsning för att bli den ledande aktören på snabba transporter i Norden. Tillväxt och framgång summerar Best Transports första år i Danmark.

Best Transport har sedan lanseringen på den danska marknaden i september 2017 erbjudit såväl konsumenter som företag samma dag-leveranser. Det ökade behovet av snabba leveranser och det faktum att konsumenter vill få sina varor när det passar dem innebär att såväl företag som bedriver ehandel och transportbolag behöver vara flexibla och snabba. Ett kvitto på att Best Transport möter konsumenternas krav även på den danska marknaden är att företag som H&M, Boozt.com och Skincity valt att samarbeta med transportföretaget.

— Best Transport befinner sig i en expansionsfas och etablering på den danska marknaden är en viktig del i det. Vi är stolta över vårt första år i Danmark och att så många företag valt att använda sig av våra tjänster så att de i sin tur kan erbjuda sina kunder snabba och effektiva leveranser, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Danmark en viktig marknad för Best Transport målsättning Best Transport har som målsättning att bli den ledande aktören på snabba leveranser i Norden.

Koncernens omsättning har ökat stadigt sedan 2015 då omsättningen låg på 350 miljoner SEK. I år förväntas omsättningen landa på 613 miljoner SEK.

I dagsläget levererar Best Transport huvudsakligen i Storköpenhamn och Nordsjälland men har även daglig distribution på Nordjylland och Fyn. Just nu arbetar transportbolaget på en lösning mellan Malmö och Köpenhamn vilket skulle innebära att Best Transport erbjuder samma dag-leveranser mellan de två städerna. Avhämtning i Köpenhamn på morgonen och leverans i Malmö på eftermiddagen eller vice versa.

— Idag är snabba leveranser i och omkring de större städerna helt klart vår styrka, men vi arbetar på att kunna erbjuda samma dag-leveranser till större delen av Danmark. Vårt mål är därför att växa organiskt men också att förvärva andra transportbolag på den danska marknaden, säger Niklas Knight, VD på Best Transport.

Relaterade Artiklar