Hem NYHETER BAUHAUS lånar ut eldrivna transportcyklar gratis till sina kunder

BAUHAUS lånar ut eldrivna transportcyklar gratis till sina kunder

Publicerat av: Redaktionen

BAUHAUS utvecklar för framtiden och kommer från och med nu att erbjuda kunder ett både hälsosammare och miljövänligare alternativ att transportera hem varor i form av eldrivna transportcyklar från Monark Cargo i samarbete med cykelkedjan Tvåhjulsmästarna.

BAUHAUS lånar ut eldrivna transportcyklar gratis till sina kunder 2

Johan Saxne på elcykel från Cykelmästarna och Monark Cargo

Cyklarna kommer att lånas ut till kunder under en 6 månaders testperiod i varuhuset i Sickla Stockholm, med start omgående. Därefter kommer projektet att utvärderas och förhoppningsvis kunna implementeras på fler av BAUHAUS varuhus i citylägen. Erbjudandet kommer att vara helt kostnadsfritt för kund under 3 timmar. Skulle tiden överskridas debiteras en avgift per timme.

– Vi på BAUHAUS strävar hela tiden efter mer miljöanpassade lösningar, i alla delar av vår verksamhet.  Och den här gången är vi verkligen inte ute och cyklar när vi försöker underlätta för både våra kunder och vår miljö på samma gång, säger Johan Saxne, Marknadsdirektör på BAUHAUS Sverige.

Cykelkedjan Tvåhjulsmästarna med ett 50-tal butiker runt i hela Sverige med spets inom just cykelservice kommer att leverera cyklarna och se till att de är säkra och körklara genom regelbunden kontroll och service.

– Detta är ett väldigt spännande område inom cykelförsäljning som vi tror kommer att öka kraftigt i framtiden. Vi tror på en helhetslösning där vi kommer att sköta service och underhåll av cyklarna med hjälp av en våra jourbilar i Stockholm, Cykelogen. Vi tackar BAUHAUS för förtroendet säger Anders Sundqvist, VD Tvåhjulsmästarna

Daniel Mäkinen, VD för Monark Exercise ser mycket ljust på denna typen av företagssatsningar.

– Vi tycker det är ett jättespännande projekt som BAUHAUS gör och att vi får möjligheten att bidra till en större hållbarhetsomställning i form av utsläppsfria transporter och svensktillverkade produkter. Projektet visar ytterligare en nisch där vår nya cargobike serie Centro fungerar perfekt. Just att kunna kundanpassa och skräddarsy lösningen för olika typer av behov och verksamheter är Centro seriens styrka.

Relaterade Artiklar