Hem NYHETER Bambuser meddelar ny integration med Salesforce Commerce Cloud

Bambuser meddelar ny integration med Salesforce Commerce Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Erbjuder livestreamad e-handel till kunder inom retail, digitalt och direkt-till-konsument.

Bambuser meddelar ny integration med Salesforce Commerce Cloud 2

Maryam Ghahremani, VD för Bambuser

Bambusers kunder kan nu nyttja Bambusers interaktiva shoppingplattform för livestreaming.

– Bambuser, som erbjuder interaktiv livevideoshopping, meddelar idag att de har lanserat Live Stream E-commerce Experiences, en ny integration med Salesforce Commerce Cloud. Commerce Cloud gör det möjligt för varumärken att erbjuda personliga omnichannel-upplevelser för kunder, som spänner över webb, mobil, socialt och i butik. Som en del av Salesforce, den ledande CRM-plattformen i världen, kan varumärken leverera helt enhetliga upplevelser för kunder som sträcker sig bortom handel och inkluderar marknadsföring, kundservice etc.

Bambusers integration ger kunderna möjlighet att engagera sig direkt med sina slutkunder genom interaktiv och livestreamad online-shopping som möjliggör en mer levande digital upplevelse. Bambusers teknik har redan hjälpt många varumärken att samarbeta bättre med sina kunder. Den genomsnittliga tittartiden för en Bambuserstödd Live Video Shopping-show är över 11 minuter och 12 procent lägger till minst en artikel i sin kundvagn. Dessa siffror ökar avsevärt inom skönhetssegmentet, Bambusers mest framstående segment, där 36 procent av kunderna lägger till minst en artikel i sin kundvagn.

Maryam Ghahremani, VD för Bambuser säger:

— Bambuser är mycket glada över att samarbeta med ett så framåtblickande företag som Salesforce för att tillhandahålla vår videoteknik för livestreaming som en nyckelfärdig lösning till kunderna.

Hon fortsätter:

— Livestreamad video spelar en allt viktigare roll inom detaljhandeln. Det här samarbetet gör det möjligt för oss att leverera lösningar i stor skala till varumärken som vill engagera kunder och öka försäljningen snabbt.

— När livestreamad video tar sig in i e-handeln är vi glada att erbjuda Bambusers plattform. Bambuser nyttjar Salesforce Commerce Cloud och gör det möjligt för kunderna att frigöra möjligheterna för ett nytt köpbeteende och driva ytterligare tillväxt, säger Lars Grønkjær, Senior Regional Vice President, Commerce Cloud, på Salesforce Northern Europe.

Relaterade Artiklar