APG Cash Drawer blir partner med EET Europarts för en förstärkt global distributionstrategi
Hem DISTRIBURÖRER APG Cash Drawer blir partner med EET Europarts för en förstärkt global distributionstrategi

APG Cash Drawer blir partner med EET Europarts för en förstärkt global distributionstrategi

Publicerat av: Redaktionen

Internationell tillverkare av kontanthanteringslösningar förstärker responstiden med en ny distributionspartner.

APG Cash Drawer blir partner med EET Europarts för en förstärkt global distributionstrategi 2APG Cash Drawer, en snabbt växande global tillverkare av kontanthanteringslösningar, har nu offentliggjort ett nytt europeiskt distributionspartnerskap med EET Europarts. Det nya partnerskapet utökar APG:s räckvidd över EMEA som matchar den ökade konsumentefterfrågan på den konkurrenskraftiga POS-marknaden.

Genom denna nya allians kommer EET Europarts återförsäljare och ISV:er att kunna börja beställa APGs produkter som integreras sömlöst med EET Europarts partners produkterbjudanden med POS-kringutrustning, mobilitet och tekniklösningar. Det nya partnerskapet innebär ett gemensamt uppdrag att snabbt leverera den senaste kassalådsteknologin till återförsäljare inom dagligvaruhandeln, hotell, QSR och företag över hela världen.

“APG Cash Drawer är engagerade i våra kunder över hela världen”, säger Andrew Carr, European Managing Director hos APG. “POS-ekosystemet utvecklas och det är viktigt för oss att ha en expanderad partnerräckvidd över EMEA. Vårt partnerskap med EET Europarts kommer att spela en nyckelroll för att stödja vår vision att globalt förbättra effektiviteten och säkerheten vid point of sale-enheten. Distribuera ny teknik till Europa och utöver – Vi är drivna att distribuera ny teknologi till Europa och längre än så – vi behöver partners som kan leverera produkter snabbt genom distributionskanalsrelationer.”

“Vi är verkligen stolta över att ha det här nya partnerskapet med APG”, säger Richard Gregoire, EMEA Director, POS & Auto-ID hos EET Group.Vi tror att APG är ledande på kassalådsmarknaden, och detta förstärkta partnerskap bekräftar vårt engagemang för att möta de växande kraven hos våra återförsäljare och ISV:er att få tillgång till hela utbudet av de bästa erbjudandena. Partnerskapet bekräftar också vår strategi för att expandera våra POS-erbjudanden över hela EMEA-regionen och utveckla vår befintliga POS-produktportfölj för att fortsätta bygga en förädlad POS-lösning för våra kunder.”

Relaterade Artiklar