Hem NYHETER ​foodora inför Q-handel – Nu kan svenskarna handla deckare och blommor med expressfart

​foodora inför Q-handel – Nu kan svenskarna handla deckare och blommor med expressfart

Publicerat av: Redaktionen

foodora är idag Sveriges populäraste marknadsplats för hemkörning av restaurangmat, nu siktar de att även bli det för blommor och böcker.

​foodora inför Q-handel - Nu kan svenskarna handla deckare och blommor med expressfart 3Svenskarnas digitala vanor återspeglas av av efterfrågan av nya tjänster, det ska foodora tillgodose med Q-handel (Q-commerce).

Det finns ett stort behov av leveranstjänster i hela landet. foodora som är en ledande plattform inom leveranser i norden, inför nu därför Q-handel, det innebär att kunder från och med idag får en möjlighet att beställa varor och få dessa snabbt levererade på 30 minuter. Butiker som ansluter sig till foodora är Pocketshop, Butterick´s samt lokala blomsteraffärer. Fler aktörer väntas tillkomma inom kort.

– Vi har tidigare gett restaurangbranschen möjlighet att vässa sin digitala affärsmodell genom oss, med facit i hand har vi tillsammans lyckats bra. Nu kommer vi ge samma möjlighet till fler branscher, säger Hans Skruvfors vd foodora Sverige och fortsätter;

– Kunder vill idag handla på sina egna villkor, dvs allt fler vill handla från portaler med facetterat utbud och de vill att leveransen ska ske snabbt. Som marknadsledare inom Q-handeln är det vår skyldiga att förse våra kunder med innovation och tjänster som täcker deras behov, avslutar Hans Skruvfors.

Relaterade Artiklar