Hem NYHETER Ny bok ska utbilda e-handeln att bli mer hållbar

Ny bok ska utbilda e-handeln att bli mer hållbar

Publicerat av: Redaktionen

Branschorganisationen Hållbar E-handel har snabbt vuxit och har redan hunnit genomföra flera konsument och branschrapporter som medlemmarna kunnat ta del av och lanserade i slutet av oktober även podden En Hållbar Pod med Anna Lavfors.

Ny bok ska utbilda e-handeln att bli mer hållbar 2

Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel tillsammans med författaren Mårten Sjölin.

Den 7 december kommer nu även boken Resan till hållbar e-handel som en handbok för branschen att skapa en hållbar digital handel.

Boken är skriven av författaren och hållbarhetsexperten Mårten Sjölin som även varit kursledare för certifieringen av de som vill leda hållbarhetsarbetet på sitt företag.

“Det har varit en väldigt kul, lärorik och ibland utmanande resa att skriva “Resan till hållbar e-handel” men nu är den klar och jag är stolt över resultatet och hoppas att den kan bidra till en långsiktig hållbar och lönsam e-handel.”

Redaktör för boken har chefredaktör på Ehandel, Johanna Allhorn varit. Det är också Ehandel som utgivare av boken.

“Jag är stolt och glad över att den här boken nu är på väg ut i handeln och jag hoppas att den ska bli det givna valet för alla e-handlare som skapa en mer hållbar affär. Det har varit roligt och lärorikt att skapa “Resan till hållbar E-handel”, nu återstår bara det viktigaste – att den går hem även hos läsarna”.

Bland de branschprofiler som läst boken kan nämnas Arne Andersson på PostNord och Pernilla Nyrensten på RevolutionRace.

“Boken är tydlig, pedagogiskt upplagd, bra disponerad och lätt att förstå och ta till sig. Jag ser den som ett obligatoriskt standardverk på alla e-handels- och retailutbildningar under många år framöver”, Arne Andersson, e-handelsrådgivare PostNord.

“Hållbar e-handel är viktigt för oss alla! Denna bok ger mig de tips och råd jag behöver för att driva utvecklingen framåt!”, Pernilla Nyrensten, VD RevolutionRace.

I boken delar många bekanta ansikten från e-handelsvärlden med sig av sina insikter och åsikter kring hållbarhet inom branchen och för framtiden.

Boken som trycks i ett begränsat antal kommer att säljas där böcker säljs och även gå att beställa direkt av Hållbar E-handel.

Relaterade Artiklar