Hem NYHETER Ny app integrerar Dynamics 365 Business Central med Unifaun

Ny app integrerar Dynamics 365 Business Central med Unifaun

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras Shipping Central, en app som kopplar samman Microsoft Dynamics 365 Business Central och Unifaun Online.

Ny app integrerar Dynamics 365 Business Central med Unifaun 3Den gör det möjligt att hantera alla transporter direkt i Business Central.

Med Shipping Central spar du tid genom att direkt i Business Central skapa sändningar, skriva ut etiketter, frakthandlingar och sköta annan transporthantering. Du slipper därmed registrera transporter separat i Unifaun Online.

Shipping Central är utvecklad av Retail Central i nära samarbete med Unifaun. Samarbetet sker på nordisk nivå och appen är certifierad av Microsoft och finns på Microsoft AppSource för nedladdning på samtliga nordiska språk samt engelska.

Business Central är ett affärssystem från Microsoft som automatiserar och digitaliserar för små och medelstora företag, och nu blev det precis väldigt mycket enklare att även hantera sina transporter.

”Retail Central är ett företag som erbjuder appar till Business Central som hjälper företag att digitalisera sin verksamhet. Den nya appen Shipping Central gör precis det. Digitaliserar administrationen av transporter och frigör rejält med tid” säger Stefan Björk, Partner Manager på Retail Central.

”Vi känner oss mycket nöjda över att samarbetet med Retail Central så snabbt mynnat ut i en mycket kompetent app/integration. Vi vet att många av våra existerande kunder använder Business Central som affärssystem och för dem kommer hantering av leveranser nu bli så oerhört mycket enklare” säger Stefan Holmström, Partner Manager på Unifaun.

Som en del i lanseringen bjuder Unifaun och Retail Central in både företag och konsulter till ett kostnadsfritt webinar med fokus på Shipping Central, den 13 oktober (på svenska) kl 15:00-15:45 och den 20 oktober (på engelska) kl 15:00-15:45.

Relaterade Artiklar