Hem NYHETER CDON inleder nytt samarbete med försäkringsföretaget mySafety

CDON inleder nytt samarbete med försäkringsföretaget mySafety

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar CDON, Nordens ledande marknadsplats, att företaget inleder ett samarbete med mySafety Försäkringar.

CDON inleder nytt samarbete med försäkringsföretaget mySafety 2

CDON inleder nytt samarbete med försäkringsföretaget mySafety

CDON expanderar sitt erbjudande till sina 2 miljoner kunder som nu har möjlighet att teckna en självriskreducering för mobiltelefoner genom CDON.

Då en kund köper en mobiltelefon via CDON så får kunden möjligheten att samtidigt även köpa med försäkringen. Försäkringen täcker kundens självrisk under 12 månader och avser alla mobiltelefoner i hemmet som täcks av hemförsäkring eller annan försäkring. Detta gäller vid stöld, skada eller förlust.

– Vi tittar alltid på hur vi kan bättra på kunderbjudanden och detta partnerskap ligger i linje med att vi ständigt vill hitta effektiva och förbättrande erbjudanden till kunder. Att man blir av mobilen, eller att den går sönder kan hända oss alla. Att vi kan erbjuda en bra lösning tillsammans med mySafety för oförutseddbara händelser ser vi som en bra investering för kunderna, säger David Olhed, CCO på CDON.

Erbjudandet är helt kravlöst, utan självrisk eller andra kostnader. Samarbetet gör det möjligt att kundens självrisk, upp till 5000kr per skada/försäkringsperiod, ersätts.

– En borttappad, stulen eller trasig mobil händer de flesta, men trots att du har en bra hemförsäkring kan det svida till ordentligt i plånboken när självrisken ska betalas. Det känns därför oerhört roligt att kunna erbjuda alla CDON:s kunder extra trygghet i form av vår självriskreducering som är speciellt framtagen för mobiltelefoner, säger Carl Henric Holmberg, Sverigechef mySafety Försäkringar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>