Canon Business Center öppnar i Östersund och utvidgar sitt område till att även omfatta Jämtland/Härjedalen
Hem NYHETER Canon Business Center öppnar i Östersund och utvidgar sitt område till att även omfatta Jämtland/Härjedalen

Canon Business Center öppnar i Östersund och utvidgar sitt område till att även omfatta Jämtland/Härjedalen

Publicerat av: Redaktionen

Canon Business Center hjälper dig som företagare att bli bättre på allt som har med dokument och information att göra.

Canon Business Center öppnar i Östersund och utvidgar sitt område till att även omfatta Jämtland/Härjedalen 1

Anders Hammarström, Chef Canon Business Center Östersund

Till Canons hjälp har de utvecklat en egen lära kallad Dokumentismen. Den handlar om hur du jobbar smartare för att få en smidigare vardag. Och den tar hänsyn till hur vi som människor beter oss.

Under de senaste åren har Canon Business Center utvecklats med allt mer mjukvarutjänster och helhetslösningar för våra kunder.

Anders Hammarström, som är huvudägare och franchisetagare i Sundsvall & Sollefteå/Ådalen säger ”Efter att i många år haft verksamhet Västernorrland är det mycket glädjande att vi slutit avtal om att öppna i Östersund, vilket känns naturligt då vi redan idag har kunder i området. Jag ser fram emot att etablera ett kontor och utveckla vår verksamhet i regionen”

Verksamheten kommer, initialt, drivas med en kombination av personal i Östersund och personal från närliggande kontor som Sundsvall & Sollefteå.

”Det här är en viktig pusselbit i vår tillväxtstrategi inom Canon Business Center och vi ser fram emot att, med utökade resurser, ytterligare ett Canon Business Center och med fortsatt hög servicenivå, förvalta det förtroende vi får av våra kunder, säger Mikael Brittberg, Partneransvarig på Canon Svenska.

Canon Business Center är den del av Canon som arbetar närmast kunden. Idag finns det 28 center i landet. En stor del av dessa är en del av vårt franschisesystem. Mycket har hänt sedan vi började och idén har spritt sig till flera länder i Europa. I över 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till kunder över hela världen. Canon grundades 1937 och har växt till ett globalt företag som verkar inom så vitt skilda branscher som dokumentlösningar för kontor, konsumentprodukter, 3D-teknik, medicinska system och industriprodukter. Redan från start låg fokus på innovation. Idag har Canon befunnit sig bland världens fem främsta patentinnehavare under mer än ett kvartssekel.

Relaterade Artiklar