Hem NYHETER Bolt Food inleder samarbete med Stockholms Stadsmission

Bolt Food inleder samarbete med Stockholms Stadsmission

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du hjälpa Stockholms mest utsatta genom att beställa mat till Stockholms Stadsmissions verksamheter.

Bolt Food inleder samarbete med Stockholms Stadsmission 3Till förmån för Stockholms Stadsmission erbjuder Bolt Food en möjlighet för dig att beställa mat till någon som är hungrig och behöver din och stadsmissionens hjälp att bli mätt.

Sedan bildandet 1853 har Stockholms Stadsmission arbetat med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Tillsammans med Bolt Food ger man nu både privatpersoner och företag möjlighet att hjälpa dem som har det sämst i samhället.

Något som behövs. Stockholms Stadsmission har sett en akut ökning av antalet besökare under COVID-19. Man ser även en långsiktig förändring där människor utan missbruk, med till synes fungerande liv, hamnar utanför samhällets skyddsnät. Fler äldre utan tidigare social utsatthet hamnar i fattigdom och isolering och psykisk ohälsa.

– Vi är väldigt glada över att vi fått möjlighet att inleda ett samarbete med Stockholms Stadsmissions verksamheter.  Vi ser fram emot att kunna stötta deras verksamhet samtidigt som vi bidrar med vår del för att försöka minska utanförskapet i Stockholm, säger Bolt Foods Sverigechef Filip Johansson.

För att hjälpa Stockholms utsatta genom att beställa mat till Stockholms Stadsmissions verksamheter väljer du mat från en valfri restaurang i appen och skriver in adressen “St Paul, Stockholms Stadsmission”. Detta går att göra mellan klockan 10:00 och 15:00 varje dag. Maten levereras direkt från restaurangen till någon av Stockholms Stadsmissions verksamheter där också deltagarna finns. Allt eventuellt överskott går oavkortat till Stockholms Stadsmission.

Relaterade Artiklar