Silence elmopeder – nu lanseras smidig elektrisk mobilitet i Sverige
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Nu lanseras smidig elektrisk mobilitet i Sverige

Nu lanseras smidig elektrisk mobilitet i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanseras Silence elmopeder i Sverige och erbjuder smidig elektrisk mobilitet med smarta laddlösningar.

Modellerna finns tillgängliga med prisvärd avbetalning eller en privatleasing från 1 849 kr/mån där allt ingår, från service till försäkring.

Silence grundades 2011 i Barcelona med syftet att skapa en elektrisk och lättillgänglig mobilitet. I dag erbjuder Silence ett starkt utbud av europeiska elmopeder och elektriska lätta motorcyklar, tillverkade i fabriken utanför Barcelona.

Sedan 2022 är K.W. Bruun Automotive generalagent i Sverige för Silence och nu är det dags att lansera de första modellerna på den svenska marknaden.

– I dag vill många ta sig runt 100 % elektriskt, enkelt och smidigt, framför allt i städer och tätorter. Därför är det mycket glädjande att vi nu lanserar vårt nya varumärke Silence i Sverige, och produkter som kan möta detta intresse, säger Kristin Boissonneau-Gren, Brand Manager, Silence Mobility i Sverige.

Elmopeder och lätta motorcyklar

Silence modellutbud består av de lätta motorcyklarna Silence S01 Connected och Silence S02 High Speed, som båda erbjuder upp till 133 kilometer elektrisk räckvidd. För de som vill ha en elmoped erbjuds också modellerna Silence S02 Premium och Silence S02 Urban.

– Urban är vår smidiga elmoped, perfekt för både staden och en mindre tätort eller by. Räckvidden på 52 kilometer räcker lagom för att i urbana områden ta sig till jobbet, eller till en vän. Och givetvis kan du smidigt ladda batteriet på plats innan du kör hem, säger Kristin Boissonneau-Gren.

Portabelt och laddbart batteri

Alla Silence-modeller är utrustade med ett portabelt batteri med ett handtag likt en kabinväska. Det innebär att det är enkelt att parkera utanför destinationen och ta med batteriet för att ladda inomhus i ett vanligt uttag på kontoret eller hemma.

– Det avtagbara batteriet gör också att du minskar stöldrisken för hela elmopeden. Och genom appen My Silence kan du göra allt från att starta och stänga av elmopeden, till att dela den med en kompis eller se laddstatus och platsinformation, säger Kristin Boissonneau-Gren.

Privatleasing där allting ingår

GO-Silence Privatleasing är ett leasingupplägg med 0 kronor i kontantinsats, där kunder kan välja 12, 24 eller 36 månaders löptid och där allt ingår – försäkring, service och 500 mil/år.

– Vi har tagit fram en unik privatleasing för vår elmoped Urban där allt ingår för endast 1 849 kronor i månaden, dessutom skattefritt eftersom en elmoped är skattebefriad. Allt för att kunder ska få en paketerad lösning utan att behöver lägga ut någon kontantinsats eller andra oväntade utgifter, säger Kristin Boissonneau-Gren, Brand Manager, Silence Mobility i Sverige, och avslutar:

Silence elmopeder – nu lanseras smidig elektrisk mobilitet i Sverige– Givetvis erbjuder vi även möjligheten att köpa våra produkter, till exempel genom vår smidiga avbetalning på 849 kronor i månaden för en Silence S02 Urban. Alla som är intresserade av våra produkter är välkomna till våra återförsäljare som de hittar på silencemobility.se. Vi kan också redan nu meddela att mopedbilen S04 är på gång till Sverige och väntas lanseras under 2024.

Modeller

S02 Urban – elmoped
Pris: 54.900 kr
Avbetalning 849 kr/mån
GO-Privatleasing 36 mån: 1.849 kr/mån

S02 Premium – elmoped
Pris: 69.900 kr
Avbetalning: 1.099 kr/mån
GO-Privatleasing 36 mån: 2.249 kr/mån

S02 High Speed – lätt motorcykel
Pris: 74 900 kr
Avbetalning: 1.199 kr/mån
GO-Privatleasing 36 mån: 2.349 /kr/mån

S01 Connected – lätt motorcykel
Pris: 89 900 kr
Avbetalning: 1.449 kr/mån
GO-Privatleasing 36 mån: 2.699 kr/mån

Relaterade Artiklar