Rekomo och GoZero samarbetar för att öka e-handeln av återanvänd kontorsinredning
Hem E-HANDEL Rekomo och e-handelsplattformen GoZero samarbetar för att öka e-handeln av återanvänd kontorsinredning

Rekomo och e-handelsplattformen GoZero samarbetar för att öka e-handeln av återanvänd kontorsinredning

Publicerat av: Redaktionen

Rekomo är stolta att meddela ett spännande samarbete med e-handelsplattformen GoZero.

Genom samarbetet kommer Rekomo att ha närvaro på GoZeros marknadsplats vilket ger företaget möjlighet att nå ut till en bredare publik och öka sin webbtrafik.

Detta är en viktig milstolpe för Rekomo eftersom det är en av företagets strategier för att öka och utveckla sin online-närvaro.

“Vi ser fram emot att hjälpa ett större antal människor att upptäcka vårt sortiment av återanvänd kontorsinredning och bidra till en mer hållbar värld genom att minska avfallet på arbetsplatserna”, Therese Kockum, Marknadsansvarig på Rekomo.

GoZero har skapat en innovativ jämförelsesida som liknas vid Pricerunner. Genom att integrera Rekomos produktutbud på sin plattform, erbjuder GoZero sina användare möjlighet att enkelt jämföra artiklar och lagerstatus från olika leverantörer.

För Rekomo innebär detta att deras produkter och lagerstatus uppdateras automatiskt på GoZeros plattform en gång per dygn.

Genom GoZeros satsning och användarbas, kommer Rekomo att ha möjlighet att nå en större publik och marknadsföra sitt sortiment av återbrukade möbler till en specifik och intresserad målgrupp. Denna intresserade målgrupp matchar Rekomos kunder som är en miljömedveten publik med ett ökat intresse av återbruk och hållbart leverne.

Rekomo och GoZero samarbetar för att öka e-handeln av återanvänd kontorsinredningGenom samarbetet kommer Rekomo att kunna expandera sin online-närvaro medan GoZero kommer kunna erbjuda sina användare en ännu bredare och mer varierad produktpool. Samarbetet kommer långsiktigt leda till en mer hållbar och cirkulär inredningstrend på moderna arbetsplatser – vilket är ett stort mål för båda företag.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar