Det är hög tid att byta ut utrustning - Malux solutions uppmanar kommuner och företag att agera nu
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Malux solutions uppmanar kommuner och företag att agera nu

Malux solutions uppmanar kommuner och företag att agera nu

Publicerat av: Redaktionen

Malux solutions, en ledande leverantör av tekniska lösningar, uppmanar alla kommuner och företag att skyndsamt anpassa sig till det nya digitala landskapet.

Att Telia planerar att stänga ner sitt sista 3G-nät vid årets slut och 2G-nätet inom två år därefter, blir avgörande för organisationer att byta ut den gamla utrustningen och säkerställa en smidig övergång till nya teknologier.

Det gamla nätet har länge varit en viktig komponent i många tekniska enheter som används av kommuner och företag runt om i landet.

Personlarm, hemlarm, videoövervakningssystem och trygghetstelefoner är några exempel på enheter som kan påverkas när de gamla näten stängs ner.

Enligt Benny Pettersson, expert inom teknik och kommunikationslösningar, är det viktigt att man agerar snabbt och byter ut den äldre utrustningen. Pettersson säger: All teknisk utrustning som bara kommunicerar via de gamla näten kommer sluta fungera. Genom att byta ut gammal utrustning uppdateras åldrande digitala system mot moderna och mer effektiva lösningar.

Malux solutions erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa kommuner och företag i deras övergång till det nya digitala landskapet. Deras expertteam kan hjälpa till med inventering av nuvarande utrustning, uppgraderingsplaner och kravställning av ny utrustning för att säkerställa en smidig övergång till nya teknologier.

Det är hög tid att byta ut utrustning - Malux solutions uppmanar kommuner och företag att agera nu

Det är hög tid att agera, anslut dig till den digitala transformationen idag och kontakta Malux solutions för att säkerställa en smidig övergång till nya digitala nätverk och teknologier.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar