Junipeer och Centra ingår strategiskt samarbete - erbjuder e-handlare de bästa integrationerna
Hem E-HANDEL Junipeer och Centra ingår strategiskt samarbete – för e-handlare

Junipeer och Centra ingår strategiskt samarbete – för e-handlare

Publicerat av: Redaktionen

Junipeer, den ledande iPaaS plattformen & teknologipartnern inom e-handel, meddelar att man slutit ett strategiskt partnerskap med Centra, en svensk headless plattform för e-handlare.

Samarbetet syftar till att erbjuda tydliga fördelar och kostnadsbesparingar till alla e-handlare i Sverige.

Junipeerio och Centra är den perfekta “matchen” som kombinerar expertis och modern teknologi.

Det strategiska partnerskapet kommer att ge alla Centra’s kunder en exklusiv möjlighet att använda Junipeers iPaaS-lösning. Genom att använda denna lösning kan e-handlare vara igång på nolltid, på bara 15 minuter.

Detta samarbete kommer att erbjuda långsiktiga fördelar för båda företagen. Junipeeri kan utöka sin kundbas och visa upp sin banbrytande teknologi för en bredare publik, medan Centra kan erbjuda sina kunder ännu bättre integrationsmöjligheter och ett kraftfullt verktyg för att maximera sin e-handelsupplevelse och uppnå en konkurrensfördel i sin nisch av e-handelsbranschen.

“Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Centra. Genom att kombinera våra styrkor kan vi erbjuda en oslagbar lösning för e-handlare runt om i världen”, säger VD för Junipeer, Jonas Wärngård. Vår iPaaS-lösning är snabb, enkel att använda och sparar mycket tid och pengar för e-handlarna. Vi ser fram emot att revolutionera e-handelsbranschen tillsammans med Centra.

Detta samarbete kommer att underlätta för e-handlare att integrera sina system och automatisera sin verksamhet på ett kostnadseffektivt sätt. Med Junipeers iPaaS-lösning kan e-handlare optimera sin drift och fokusera än mer på att skapa fantastiska kundupplevelser.

Junipeer och Centra ingår strategiskt samarbete - erbjuder e-handlare de bästa integrationerna“Vi ser mycket fram emot detta samarbete med Junipeer. Det erbjuder inte bara integrationer utan lägger också ut en kurs för automatiserade lösningar som ger effektfulla resultat. Genom vårt samarbete kan vi effektivt möta våra kunders unika behov genom att tillhandahålla robusta lösningar som driver deras affärsmål.” säger Centras vd, Martin Jensen.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar