Digital makeover på Bastard Burgers – Blir kund hos GlobalConnect
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET Digital makeover på Bastard Burgers – Blir kund hos GlobalConnect

Digital makeover på Bastard Burgers – Blir kund hos GlobalConnect

Publicerat av: Redaktionen

Streetfood-kedjan Bastard Burgers, förstärker sin digitala närvaro och blir kund hos GlobalConnect.

Det omfattande avtalet inkluderar avancerade säkerhetslösningar i den digitala infrastrukturen samt snabb och pålitlig internetanslutning till samtliga restauranger, för att framtidssäkra och effektivisera verksamheten.

Den snabbväxande Streetfood-kedjan Bastard Burgers satsar på sin digitala infrastruktur och blir kund hos GlobalConnect. Den första restaurangen öppnade 2016 i Luleå och har sedan dess etablerat 75+ restauranger i Sverige, Norge, Finland och USA. GlobalConnect kommer att leverera IT-tjänster som ingår i deras SmartConnect-segment med fokus på säkerhet åt alla deras restauranger och kontor i Norden.

– Valet av och samarbetet med GlobalConnect är ytterligare ett led i att fortsatt utveckla vår plattform för fortsatt tillväxt, från infrastrukturnivå upp till de digitala lösningar som möter våra gäster. Att ha en framåtlutad strukturerad stark partner som kan växa med oss inom nät, säkerhet och infrastruktur när vi fortsätter vår expansion är en viktig byggsten för oss, säger Johnny Bröms global Chief Digital & Tech på Bastard Burgers.

GlobalConnect kommer att leverera skräddarsydda IT-tjänster som utgår från SmartConnect-segmentet till alla restauranger och kontor runtom i Norden. I detta segment finns SD-WAN, vilket ger Bastard Burgers kontroll över sin verksamhet samt ett ökat skydd mot cyberattacker. Vidare kommer GlobalConnect att implementera LAN & WiFi, vilket innebär att Bastard Burgers får ett robust och tryggt nätverk som endast de har tillgång till och är stängt för utomstående.

Digital makeover på Bastard Burgers – Blir kund hos GlobalConnect

Henrik Hammarström, Produkt- och B2B-chef för GlobalConnect Group

– Med en stark tillväxt de senaste åren har Bastard Burgers tagit Norden med storm på kort tid. Det gör oss därför oerhört stolta att vi får bli en del av denna expansionsresa att leverera stabil och säker datakommunikation. Vi är övertygade om att samarbetet kommer att öppna dörrar för innovation och nya lösningar, säger Henrik Hammarström, Produkt- och B2B-chef för GlobalConnect Group.

Avtalet löper över flera år och värderas till ett mångmiljonbelopp.

 

 

 

Relaterade Artiklar