Nu är nya airfryern här – tar matlagningen till nya höjder
Hem PRODUKTNYHETERHETA PRYLAR Nu är nya Philips airfryern här – tar matlagningen till nya höjder

Nu är nya Philips airfryern här – tar matlagningen till nya höjder

Publicerat av: Redaktionen

Stolta över att vara innovationsledande inom kök och hem introducerar nu Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected, som efter tidigare succéer har potential till att bli en ny modern klassiker i svenska hem.

Airfryern har revolutionerat och förenklat matlagningen i många hem, och med ett dynamiskt luftflöde blir Airfryer Combin den ultimata köksmaskinen som serverar välsmakande, hälsosam mat till hela familjen.

Philips har under åren varit en pionjär inom matlagningsteknologi och under det senaste decenniet gått i bräschen för utvecklingen av Airfryern.

Idag är Airfryern inte bara en köksmaskin – den är synonym med en enkel, lustfylld och hälsosam matlagning i många svenska hem. Airfryern har blivit ett oumbärligt redskap för dem som älskar att testa nya recept och avancera sin matlagningsteknik, såväl som för totala nybörjare i köket. Henk S. de Jong, VD på Versuni, spår att Airfryern spelar en stor roll i framtidens matlagning:

– Redan 2010 introducerade vi den allra första Airfryern. Vi fortsätter att förbättra vår fantastiska innovation och nu presenterar vi stolt Philips Airfryer Combi. Maten från vår Airfryer tillagas perfekt snabbt och enkelt tack vare digital teknik och stödet från vår anslutna NutriU-app. Airfryer Combi är den perfekta kökskamraten eftersom den använder olika luftflöden för optimala resultat, har en integrerad mattemperaturmätare och 22 automatiska matlagningsprogram. På Versuni tror vi att digitala innovationer som denna formar framtiden för hemmalivet, säger Henk S. de Jong.

Matlagning på mästerkocksnivå – för alla

Tack vare NutriU-appen kan Philips Airfryer Combi anpassas efter användarens önskemål in i minsta detalj. Man styr alltså Combin direkt från sin smartphone och kan lita på att den hanterar råvarornas koktider perfekt, vilket ger en krispig utsida och en saftig insida – något av Airfryerns signum. Tiden när man behövde provlaga rätten innan eller tabba sig inför alla på middagen känns plötsligt långt borta och man kan njuta av en fine-dining-upplevelse på hemmaplan. Hela 22 matlagningsfunktioner inklusive luftfritering, grillning, rostning, bakning, sous-vide, långkok, rostning, torkning och avfrostning skapar oändliga möjligheter.

Energisnål maskin som klarar stora mängder mat

Airfryer Combi anpassar automatiskt matlagningstider, temperatur och luftflöde med hjälp av en tornadoliknande luftström. Rapid CombiAir Technology och NutriU-appen gör det också möjligt att använda väldigt många matlagningsfunktioner. Det minimala behovet av olja skapar en tillagning med upp till 99 % mindre tillsatt fett.

Nu är nya airfryern här – tar matlagningen till nya höjderI Airfryer Combin lagas också mer mat på mindre tid. Med en kapacitet på 2 kg och 8,3 liter är den idealisk för storkok eller att tillaga måltider för många personer. Dessutom använder Philips Airfryers upp till 70 % mindre energi jämfört med en traditionell ugn och är upp till 1,5 gånger snabbare. En diskret design smälter in i köket och är lätt att använda från första stund tack vare den intuitiva displayen. Den innovativa designen gör det enkelt att rengöra Airfryer Combins interiör, och alla avtagbara delar går att köra i diskmaskinen.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar