Nu finns Swish som betalmetod på Amazon.se
Hem BETALLÖSNINGAR Nu finns Swish som betalmetod på Amazon.se

Nu finns Swish som betalmetod på Amazon.se

Publicerat av: Redaktionen

Med lanseringen av Swish får svenska konsumenter nu tillgång till en efterfrågad betalningsmetod som låter dem shoppa snabbt, tryggt och enkelt på Amazon.se.

Idag meddelar Amazon att svenska kunder nu har möjlighet att göra realtidsbetalningar direkt från sina bankkonton med Swish när de handlar på Amazon.se.

De över 8 miljoner svenska Swish-användarna, som redan uppskattar betalningsmetodens användarvänlighet och säkerhet, kan nu enkelt välja att swisha när de shoppar på Amazon.se.

Kunden väljer Swish i kassan, och slutför betalningen i Swish-appen.

”Amazon strävar efter att erbjuda kunder valmöjligheter och flexibilitet när det gäller betalningar, och vi är glada över att kunna lägga till Swish som betalningsmetod för våra svenska Amazon-kunder – lagom till julhandeln. Swish har blivit synonymt med den sömlösa och säkra betalningsupplevelse som svenska konsumenter förväntar sig när de handlar online och vi ser fram emot att erbjuda detta som alternativ på Amazon.se, säger Gulfem Toygar, Sverigechef för Amazon.se.

Nu finns Swish som betalmetod på Amazon.seHittills har kunder på Amazon.se kunnat betala sina köp via kort, faktura eller presentkort. Med Swish kan kunder nu betala från sitt bankkonto i realtid, få omedelbar bekräftelse på att betalningen har gått igenom och dra nytta av snabba och smidiga returner.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar