Navionics Platinum+ premium får utökad och förbättrad täckning för reliefskuggning
Hem LEVERANTÖRERGARMIN Uppdaterad Navionics Platinum+ premium sjökort

Uppdaterad Navionics Platinum+ premium sjökort

Publicerat av: Redaktionen

Garmin lanserar idag utökad och förbättrad täckning för högupplöst reliefskuggning i sina premium sjökort Navionics Platinum+.

Denna uppdatering ger 120% utökad täckning för relief shading än vad som fanns i tidigare sjökort.

Genom att kombinera färg och skuggor kan reliefskuggning hjälpa dig som båtförare, fiskare och dykare att få en mer lättförståelig och tydligare bild av vad som finns under vattenytan än vad som går att utläsa enbart av konturlinjer – nu i ytterligare fler än 40 000 sjöar.

“Vårt team arbetar kontinuerligt med att uppdatera vår tillförlitliga reliefskuggning för att kunna erbjuda ett bättre innehåll i våra sjökort Navionics Platinum+ som förbättrar båtförares upplevelse och låter dem fokusera på att njuta av vattnet och båtturen. De kan dessutom fortsatt ta del av innehåll i samma höga kvalitet som tidigare samt premiumfunktioner som överlagring av högupplöst reliefskuggning på sjökortet för att få en bättre navigationsupplevelse – både ute på havet och i sjöar.”

—Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin

Platinum+ ger dig som båtförare, fiskare och dykare tillgång till exklusiv överlagring av reliefskuggning både i USA, Kanada, Europa, Afrika, Australien och Nya Zealand1. Platinum+ erbjuder ett flertal premium funktioner – såsom dagliga sjökortsuppdateringar, kartöverlagringar och avancerad ruttberäkningsteknologi – som är framtagen för att smidigt guida dig som kör båt ute på vattnet eller snabbt och enkelt leda dig som fiskar till platser där fisken kan gömma sig. Denna utökade reliefskuggning blev nyligen tillgänglig i Navionics Boating-appen och visar upp havsbotten med hjälp av nya levande färger som ger en bättre förståelse för hur djup kan förändras och gör det enklare att upptäcka skarpa sluttningar eller andra förändringar i bottenstrukturen.

Ett årsabonnemang ingår då du köper Navionics Platinum+. Du uppdaterar dina sjökort snabbt och enkelt med obegränsade dagliga sjökortsuppdateringar via Navionics Chart Installer, eller genom att använda funktionen Plotter Sync i Boating-appen. Sjökorten har djupkonturer på upp till 1 fot, input från communityt, djupskuggning och skuggningsalternativ i grunt vatten för att ge ökade insikter.

Navionics Platinum+ premium får utökad och förbättrad täckning för reliefskuggning

Den senaste kartuppdateringen för Navionics sjökort ger 120% utökad reliefskuggning för både för hav och sjö

En ännu tydligare bild

Sjökorten Platinum+ har en helt ny färgpalett och bildkvalitet och levererar en tydlig bild av hur botten ser ut och avslöjar lovande fiskeplatser, förenklar navigeringen och ännu mer. Fler skuggningsalternativ i grunt vatten gör det enklare att välja djupintervall då du söker efter de bästa fiskeplatserna. Dessutom har flera vrak förbättrats för att sportfiskare och dykare enklare ska kunna identifiera platser ännu mer exakt.

Dagliga sjökortsuppdateringar

Med upp till 5 000 uppdateringar varje dag erbjuder sjökorten Platinum+ insikter om de vatten du kör i för att ge ökad situationsmedvetenhet och trygghet då du navigerar. Sjökorten revideras dagligen med Uppgifter från både offentliga och privata källor som inkluderar proprietära mätningar och Notice to Mariners för att kunna den mest uppdaterade informationen som finns tillgänglig från Navionics. Dagliga uppdateringar gör att du får åtkomst till nytt innehåll och sjökortsdata så snart den finns tillgänglig. Då du har aktiverat din 1-årsabonnemang kan du ta del av ett obegränsat antal dagliga sjökortsuppdateringar genom att använda Navionics Chart Installer.

Platinum+ premium sjökort finns tillgängliga nu till ett rekommenderat cirkapris som börjar på €249.99. Sjökorten levereras på ett microSD/SD-kort och är kompatibla med tredjeparts sjökortsplotters. Läs mer på navionics.com.

1Detaljnivån varierar beroende på platsen och de källor som används.

Relaterade Artiklar