ChargeNode och Easypark inleder ett samarbete kring elbilsladdning
Hem APPAR Ladda din bil med EasypParks app på ChargeNodes anläggningar

Ladda din bil med EasypParks app på ChargeNodes anläggningar

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan ChargeNodes kunder ladda bilen med Europas mest använda parkeringsapp.

Den här utökade tjänsten innebär att det kommer bli möjligt att ladda med EasypParks app på ChargeNodes anläggningar.

ChargeNode har ingått i ett partnerskap med Europas mest använda parkeringsapp, ett samarbete som innebär att ChargeNodes kunder kan erbjuda slutanvändarna att starta, stoppa och förlänga sin laddning med Easyparks app.

Livet med bilen blir lite enklare med både parkering och laddning i en och samma app.

Det här är ett samarbete som är av största intresse för kunder som har installerat laddsystem för publik eller semipublik laddning. Samarbetet ligger i linje med både ChargeNode och Easyparks vision att förenkla elbilsladdningen och bidra till en hållbar framtid.

ChargeNodes smarta laddsystem för storskalig elbilsladdning bygger på egenutvecklad laddteknik där flera bilar delar på en centraliserad laddcentral och endast ladduttag placeras vid varje p-plats. Mjukvaran fördelar tillgänglig laddeffekt på antal inkopplade bilar, avresetider, bilarnas laddkapacitet och önskad laddning. Utan att man behöver öka effektuttaget från en fastighet. ChargeNode är också återförsäljare av laddboxar från ledande tillverkare som kopplas upp till samma laddtjänst som ChargeNodes egenutvecklade laddsystem.

ChargeNode och Easypark inleder ett samarbete kring elbilsladdning”Vi är väldigt glada över möjligheten att samarbeta med Easypark. Genom vårt samarbete gör vi det enklare för våra kunder att betala för laddning.” Kristian Sandahl, CPO & Founder ChargeNode.

”På Easypark tycker vi att det ska vara enkelt att ladda sin elbil. Därför har vi som ambition att hela tiden öka tillgängligheten av elbilsladdning. Tillsammans med ChargeNode kan vi bidra till en hållbar framtid och på samma gång förenkla vardagen för alla som kör elbil. ”Anders Bäck, Sverigechef Easypark

 

 

 

 

Relaterade Artiklar