Säkrare. Renare. Skrivare.
Hem PRODUKTNYHETER Säkrare. Renare. Skrivare.

Säkrare. Renare. Skrivare.

Publicerat av: Redaktionen

Vi presenterar den kompakta, anslutna etikettskrivaren som bekämpar bakterier.

Skydda dina kunder och personal vid dina utskriftsstationer med Citizen Systems nya CL-H300SV etikettskrivare utrustad med innovativ självskyddande kapslingsteknologi och ett hölje som är disinfectant ready.

Den välbekanta skrivaren har sitt ursprung i den framgångsrika CL-E300EX-etikettskrivaren men med en twist – den unika skrivaren har ett antimikrobiellt hölje som undertrycker bakterietillväxt och skyddar skrivarna mot bakterieuppbyggnad. Perfekt för att säkerställa att de höga kraven på renlighet och hygien hålls uppe inom hälso-, service- och butiksmiljöer.

På grund av den framgångsrika lanseringen av Citizen Systems antimikrobiella och disinfectant ready POS-skrivare under förra året bestämde de sig för att lansera en etikettskrivare med samma skyddande teknologi som hjälper företag att bekämpa bakterier. Därför erbjuds kunderna en komplett uppsättning skyddande utskriftslösningar som de kan använda inom hela sin verksamhet.

Säkrare. Renare. Skrivare.

CL-H300SV utformades inte enbart för att motstå de hårda kemikalierna i desinfektionsprodukter utan också för att stoppa bakteriernas framfart. Teknologin i kapslingen och själva skrivaren har ett SIAA-märke som uppfyller ISO 22196 vilket ytterligare förstärker att den är konstruerad för att leverera effektiva resultat mot bakterietillväxt och är utformad enligt de högsta branschstandarderna.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar