Nespresso lanserar Vertuo Lattissima – för alla som älskar kaffe med mjölk
Hem PRODUKTNYHETER Nespresso lanserar den nya maskinen Vertuo Lattissima – för alla som älskar kaffe med mjölk

Nespresso lanserar den nya maskinen Vertuo Lattissima – för alla som älskar kaffe med mjölk

Publicerat av: Redaktionen

Nespresso lanserar nu Vertuo Lattissima, en maskin med ett integrerat mjölksystem.

Du kan enkelt välja hur mycket skummad mjölk du vill ha och anpassa det till Nespressos alla spännande smaker.

Brygg allt från en espresso till en hel kanna kaffe, eller njut av en Cappuccino.

Tillskottet till den växande Vertuo-serien lanseras för att kunna erbjuda fler möjligheten att njuta av Nespressos kaffe med mjölk på ett enkelt och smakrikt sätt. För den som är sugen på en Cappuccino eller en Latte Macchiato är det bara att trycka på den förinställda receptknappen för att brygga och skumma den perfekta koppen. För den som vill hitta den perfekta mängden mjölk och kaffe på egen hand så är även det möjligt genom ett simpelt knapptryck.

– Många svenskar dricker sitt kaffe med mjölk och med nya Vertuo Lattissima finns alla möjligheter att anpassa sitt kaffedrickande, med mjölk eller utan om man föredrar det. Det viktigaste är att det ska vara så enkelt som möjligt att få den bästa koppen kaffe för just sin smak, säger Linda Fazekas, Nordic Marketing Manager Nespresso.

Klassisk och stilren

Vertuo Lattissima har en stilren design och kommer i färgerna svart och vit. För den som vill ha en mer subtil känsla finns den i matt yta och om man snarare vill att den ska skina finns den med glans.

Omsorgsfull kaffebryggning

Vertuo Lattissima har Vertuo-seriens unika kapselsystem, där varje kapsel är försedd med en streckkod. Maskinen känner av streckkoden på kapseln och kan utifrån detta anpassa parametrarna för infusionstid, koppstorlek, vattentemperatur, flödeshastighet och rotationshastighet för att brygga en perfekt kopp kaffe med Nespressos kännetecknande kvalitet och silkeslena crema. Kaffemaskinen brygger sex olika koppstorlekar; Espresso (40 ml), Dubbel Espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), Mugg (230 ml), Alto (355 ml) och en hel kanna (535 ml).

Vertuo Lattissima finns nu att köpa till en kostnad av 4 899 SEK i Nespresso Boutiques, på www.nespresso.com/se samt hos utvalda återförsäljare.

Kapslarna återvinns på närmsta metallåtervinning

Nespresso lanserar Vertuo Lattissima – för alla som älskar kaffe med mjölkNespressokapslarna är gjorda av aluminium som är det ultimata materialet för att skydda kvaliteten på kaffet och som också är oändligt återvinningsbart. Nespressokapslar återvinns enkelt på närmaste återvinningsstation för metallförpackningar i någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer eller i närmsta Nespresso Boutique. Kapslarna återvinns som de är, med kaffesumpen kvar.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar