MONDO by Defuncs första högkvalitetslur redo att möta marknaden
Hem PRODUKTNYHETER Varumärket MONDO by Defuncs första högkvalitetslur redo att möta marknaden

Varumärket MONDO by Defuncs första högkvalitetslur redo att möta marknaden

Publicerat av: Redaktionen

I dag lanseras den första produkten under varumärket MONDO by Defunc.

Det är en over-earhörlur och den första i sitt slag med en transparent kåpa.

Designen har rönt stort intresse på fackmässor och hos de utvalda artister och kreatörer som förhandstesta produkten.

I och med säljstart är det premiär för den första av flera produktfamiljer som skapas under varumärket MONDO by Defunc.

Hörlurarna är designade med dubbla drivers av hög kvalitet och utrustade med aptX HD för high-definition audio. Den minimalistiska designen är både klassisk och tillräckligt annorlunda för att sticka ut. Den transparenta versionen har rönt ett särskilt intresse på förhandsvisningar och branschmässor. De bekväma ear-padsen ger maximal komfort under långvarig användning, och med en batteritid på 45 timmar blir man inte avbruten i lyssnandet mellan laddningar. Användaren kan nu uppleva sin favoritmusik såsom den skapades.

Sedan bildandet av bolaget har en hel familj ljudprodukter i premiumsegmentet arbetats ut för lansering inom det närmsta året, och först ut är MONDO over-ear headphone som lanseras i tre färger – transparent, greige och svart.

”Designen på den första MONDO-produkten har i sina designelement tydliga flirtar med studiomiljö, samtidigt som det är en högkvalitativ produkt för dagligt bruk” säger Daniel Roos, Design Director på MONDO by Defunc, och fortsätter: ”Vi har medvetet också lämnat utrymme för att kunna behålla den högkvalitativa hårdvaran samt den tillhörande appen och samtidigt skapa unika designsamarbeten. Vi kan till exempel omarbeta produktens headband, earpads och färg för att passa en specifik artist, kreatör eller idrottsprofil. På så vis är produkten en kameleont och redo att ändra skepnad”

MONDO by Defuncs första högkvalitetslur redo att möta marknaden

Säljstart för 3 grundmodeller

MONDO over-ear headphone lanseras i färgerna transparent, greige och svart med ett rekommenderat pris på 1799 SEK/179 EUR/179 USD.

 • Bluetooth 5.2
 • AptX HD
 • USB-C laddning
 • Batterikapacitet: 620 mAh
 • Dubbla drivers: 40mm and 10mm
 • ENC-funktionalitet med dubbla mikrofoner
 • Batteritid: 45H
 • Tillhörande app för egna EQ-inställningar
 • Samtalstid: 45H
 • Laddningstid: 2H
 • Sensitivitet: 102dBSPL at 1mW (0.179V), 1kHz
 • Frekvensomfång: 20Hz – 20kHz
Flera produkter redo att möta marknaden

Namnet MONDO (i MONDO by Defunc) är en sammanslagning av bolagen Monza och Dopest och varumärket kommer utökas med en familj bluetooth-högtalare och hörlurar som kompletterande produktkategorier under det närmsta året. Den ursprungliga designvisionen – att jobba nära och i samverkan med kulturen kommer genomsyra hela den framtida produktutvecklingen. MONDO over-ear headphone lanseras som första produkt över 35 marknader över hela världen på egen e-handel på www.mondobydefunc.com med start idag.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar