hallon är stolt huvudsponsor till FIFA-mästerskapet ’Slaget om Stockholm’
Hem GAMINGE-SPORT hallon är stolt huvudsponsor till det nya FIFA-mästerskapet ’Slaget om Stockholm’

hallon är stolt huvudsponsor till det nya FIFA-mästerskapet ’Slaget om Stockholm’

Publicerat av: Redaktionen

hallon fortsätter stärka sin position inom e-sport och går in som huvudsponsor till det nya FIFA-mästerskapet Slaget om Stockholm, där 32 av Stockholms fotbollsklubbar ska göra upp i FIFA 23.

Turneringen startar i april och slutspel hålls i november.

hallon har långsiktigt engagemang inom e-sport som har stor betydelse för många unga.

Slaget om Stockholm är en ny e-sporttävling där deltagarna, som är medlemmar i Stockholms fotbollsklubbar, anmäler sig gratis via sin hemmaklubb. Genom interna kval utses klubbmästare som sedan går vidare till slutspel och eventuell final som spelas den 12 november inför livepublik på e-sportarenan SPACE. I prispotten finns, förutom titeln och fina priser, en total prissumma på 250 000 kronor. Slaget om Stockholm arrangeras av Doctype som ligger bakom plattformen efotboll.se. Doctype leds av eldsjälarna Mark Samman och Samuel Agirman.

– Det är en ära för oss att arrangera eventet tillsammans med hallon och fotbollsklubbarna i Stockholm. Det här är e-sportsmagi när den är som bäst, säger Mark Samman, teknisk chef på Doctype.

hallon brinner för e-sport och att gå in som huvudsponsor till Slaget om Stockholm är en del av företagets mediestrategi framtagen med hallons mediebyrå iProspect. Det blir en underhållande tävling där hallon ser det som positivt att evenemanget även innebär fysiska träffar.

hallon är stolt huvudsponsor till FIFA-mästerskapet ’Slaget om Stockholm’– Vi är glada att genom vårt sponsorskap möjliggöra Slaget om Stockholm. Vi vet att e-sport främjar gemenskap, glädje och engagemang och har stor betydelse för många unga. Vi kommer att vara på plats vid slutspelen och dela ut fina priser, säger David Johansson CCO på hallon.

Deltagarnas matcher kommer kunna följas online under hela turneringen. Intresset för tävlingen är stort och många lag har redan anmält sig.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar