De vill få gamers att köpa begagnad elektronik – fixar turnering med Tutsi och Matilda Lindroth
Hem GAMING De vill få gamers att köpa begagnad elektronik – fixar turnering med Tutsi och Matilda Lindroth

De vill få gamers att köpa begagnad elektronik – fixar turnering med Tutsi och Matilda Lindroth

Publicerat av: Redaktionen

Ny elektronik är både dyrt och en stor miljöbov.

Samtidigt är en av de mest elektronikälskande grupperna; unga gamers ofta svåra att nå.

Därför satsar Blocket nu på att vara där de är, i gamingvärlden.
De vill få gamers att köpa begagnad elektronik – fixar turnering med Tutsi och Matilda Lindroth

Nu har du chansen att spela mot kända gamers som Matilda Lindroth och Tutsi.

Under påsklovet anordnar Blocket tillsammans med E-sportplattformen Esportal en Counter -strike turnering där man bland annat kan tävla mot gaming-influencers som Tutsi och Matilda Lindroth. Poängligan heter Easter Ladder by Blocket och pågår under tre veckor med start den 13 april. Matcherna kommer att livesändas på Nordens största twitchkanal twitch.tv/esportal och den som presterar bra i poängligan får chansen spela mot kända gaming-influencers.

Syftet är att öka kännedomen om Blockets tjänst Frakt med köpskydd och få fler unga gamers att använda tjänsten när de köper och säljer elektronik.

– Vår tjänst Frakt med köpskydd är perfekt att använda när man ska köpa och sälja elektronik. Ofta handlar det om dyra prylar där det är extra viktigt att köpet sker på ett tryggt och säkert sätt. Genom den här kampanjen vill vi få gamers att få upp ögonen för hur smidig och användbar den här tjänsten är, säger Erik Wikström, Brand manager på Blocket.

Tjänsten innebär att du som köpare klickar hem varan och får den levererad till närmaste Schenker-ombud. Dessutom ingår köpskydd vilket innebär att Blocket håller pengarna tills du som köpare fått hem och godkänt varan. Som säljare är du därmed garanterad att få betalt, och som köpare är du garanterad att få det du betalat för. Dessutom öppnar tjänsten upp för att handla tryggt och säkert med personer över hela landet.

– De flesta av oss gamers köper en hel del elektronik. Att köpa och sälja elektronik begagnat är bra för både plånboken och miljön! Kanske har du kvar ditt förra gaming-gear som ligger och samlar damm? Se till att sälja det så att det kan komma till användning hemma hos någon annan istället, säger James Brattström, Campaign Manager på Esportal.

Relaterade Artiklar