Dubbelvinst för Telias tv-tjänst - bäst och förbättrat sig mest enligt tittarna och Nordic Bench
Hem PRODUKTNYHETERSMARTAHEM Telias tv-tjänst – bäst och förbättrat sig mest enligt tittarna och Nordic Bench

Telias tv-tjänst – bäst och förbättrat sig mest enligt tittarna och Nordic Bench

Publicerat av: Redaktionen

Telias tv-tjänst har återigen utsetts till den bästa enligt tittarna i årets undersökning från det oberoende analysföretaget Nordic Bench och TV-nyheterna.

Dessutom förbättrar sig Telia mest i branschen inom en rad områden som upplevelse, enkelhet och kvalitet.

Enligt undersökningen från Nordic Bench är Telia den enda operatören som har ökat sin NPS medan övriga backar.

Enligt tittarna förbättrar sig Telia mest i kategorierna ”Enkel produkt/tjänst”, ”Upplevelse vid köp/registrering, ”Driftsäkerhet” och ”Play-tjänster”. Telia är också starkast och bäst på flera branschparametrar, som ”Enkel produkt/tjänst”, ”Upplevelse vid köp”, ”Sändningskvalitet” och ”Åtkomst” (via ex. mobil, surfplatta mm).

– Att vi är bästa TV-operatör om kunderna själv får välja och dessutom har förbättrat oss mest av alla är helt fantastiskt, det är vi verkligen jätteglada för. Det och att vi ser att allt fler kunder väljer oss är kvitton på att vi är på rätt väg med hur vi utvecklar vår tjänst och vårt innehåll, där film, serie & sportpaketen är viktiga delar och där kundupplevelsen är helt central, säger Linna Hafström, ansvarig för Telias TV affär.

Dubbelvinst för Telias tv-tjänst - bäst och förbättrat sig mest enligt tittarna och Nordic BenchSedan tidigare har Telias tv-tittare tillgång till Sveriges bästa sporträttigheter i ett paket. Under 2023 har Telias TV & Streaming-paket maxats ytterligare, med nya namn och nytt innehåll. Det handlar om sport, underhållning och nya paket, som exempelvis filmpaket med Netflix, HBO Max, Viaplay och TV4. För de som endast vill streama går det också nu att köpa de flesta av Telias TV & Streaming-paket utan tv-box.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar